Lappeenrannan kauppakorkeakoulu - LUT School of Business and Management

Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT) on koko historiansa ajan yhdistänyt toiminnassaan tekniikan ja talouden ainutlaatuisella tavalla ja kouluttanut tuhansittain yrityselämän arvostamia moniosaajia.

Vuodesta 1991 alkaen yliopiston sisällä on toiminut kauppakorkeakoulu, josta on valmistunut yli 2000 kauppatieteiden maisteria (KTM).

LUT School of Business and Management tarjoaa noin 120 aloituspaikkaa kauppatieteiden kandidaatintutkinnosta aloittaville opiskelijoille. Aloituspaikkoja yhteensä kuudessa maisteriohjelmassamme on vuosittain suunnilleen yhtä paljon. Maisteriohjelmistamme kolme on suomen- ja kolme englanninkielisiä.

Suomen ekonomiliiton (SEFE) tutkimusten mukaan LUT:n opiskelijat ovat keskimääräistä tyytyväisempiä esimerkiksi koulutuksen antamiin valmiuksiin ja ohjaukseen opintojen aikana. LUT alumnien nauttimasta työnantajien arvostuksesta kertoo puolestaan esimerkiksi se että LUT:sta valmistunut KTM tienaa yhtä kauan työelämässä olleita muualta valmistuneita enemmän.

Tutustu kauppatieteiden kandidaattiohjelmaan jos etsit ensimmäistä yliopistotasoista opiskelupaikkaasi kauppatieteen alalla. Mikäli sinulla on aiempi kaupallisen alan tutkinto, ja harkitset seuraavan askeleen ottamista, tutustu kauppatieteiden maisteriohjelmiemme tarjontaan.

Timothe, Kauppatieteet
Lisää videoita | LUT YouTubessa »
LUT First Year Experience
Lisää videoita | LUT YouTubessa »