Nimekäs kaarti LUT:n Advisory Boardiin

Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa (Lappeenranta University of Technology, LUT) on aloittanut toimintansa Advisory Board. Kansainvälisen käytännön mukaisesti Advisory Board toimii yliopiston neuvonantajana. Jäsenet ovat kokemuksensa ja osaamisensa perusteella valittuja asiantuntijoita, jotka tukevat yliopiston strategista profiilia.

Vuosien 2017–2018 toimikauden Advisory Boardin jäsenet ovat:

Advisory Boardin puheenjohtaja: Anssi Vanjoki, LUT:n Professor of Practice

Risto Siilasmaa, Hallituksen puheenjohtaja, Nokia Oyj

Ari Korhonen, Bisnesenkeli, kasvuyrityssijoittaja, LUT:n alumni

Päivi Leiwo, Hallituksen puheenjohtaja Oilon Oy ja Finpro

Harri Kerminen Vuorineuvos, hallituksen jäsen, Finnair ja Tikkurila Oyj

Kirsi Sormunen, Hallituksen jäsen, Neste Oil Oyj ja DNA

Ari Rahkonen, Hallituksen puheenjohtaja, Innofactor Oyj

Pertti Korhonen, Hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja useissa yrityksissä

Jyrki Talvitie, Hallituksen jäsen, Fortum

Mika Anttonen, Hallituksen puheenjohtaja, St1

Aiemmin Advisory Board on toiminut LUT:ssa School of Business and Managementissa. Asiantuntijat sitoutuvat Advisory Boardin jäseniksi tyypillisesti ilman korvausta. Toiminta on yliopiston tutkimus-, koulutus- ja vaikuttavuustyötä tukevaa sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Advisory Board nostaa esiin erityisesti työelämän muuttuvia tarpeita yliopistokoulutuksen kehittämiselle. Advisory Boardilla ei ole muodollista päätösvaltaa yliopiston hallinnossa. LUT:n Advisory Board kokoontuu kolme kertaa vuodessa.

Rehtori Juha-Matti Saksa, juha-matti.saksa(at)lut.fi, 0400 166 659

Professor of Practice Anssi Vanjoki, anssi.vanjoki(at)lut.fi, 0400 536 172