LUT eMBA – Yksilöllinen valinta

MBA-ohjelma on työmarkkinoilla erittäin arvostettu tapa kehittää omaa johtamisosaamistaan. Se sopii erityisesti johtotehtäviin edenneille diplomi-insinööreille, joilla on perustutkinnosta saatu vankka tekninen osaaminen, mutta jotka kaipaavat henkilökohtaisten johtamistaitojen kehittämistä sekä lisää osaamista strategisesta ajattelusta ja talouden hallinnasta.

LUT eMBA poikkeaa muista markkinoilla tarjolla olevista MBA-ohjelmista erityisesti sen henkilökohtaisen räätälöitävyyden ja joustavuuden osalta. Meillä voit rakentaa LUT eMBA –opinnot juuri omien kehittymistarpeidesi mukaisesti. Tästä syystä opinnot myös joustavat ajallisesti työsi ja elämäntilanteesi mukaan.

95 opintopisteen laajuiset LUT eMBA –opinnot koostuvat kaikille yhteisistä strategisen johtamisen opinnoista, ulkomaan excursiosta sekä ajankohtaisseminaarista. Yhteisten opintojen lisäksi keskityt juuri sinun urakehityksesi kannalta olennaiseen johtamisteemaan, josta teet myös opintojesi lopputyön.

Valittavanasi on tietojohtamisen, hankintojen johtamisen, teollisuuden tai yleisjohtamisen teema.  Kaikille yhteisiä ja teemaopintoja täydennät henkilökohtaisesti valittavilla opinnoilla.

Tutustu paremmin LUT eMBA  –ohjelmaan tai kysy rohkeasti lisätietoja asiakkuuspäällikkö Sari Valkeapäältä!

Yhteystiedot koulutusasioissa

Asiakkuuspäällikkö
Sari Valkeapää
sari.valkeapaa@lut.fi
040 535 1935
http://developmentcentre.lut.fi/