Tähän joku hieno sitaatti
Iso pamppu
Isoin pamppu

Yritysyhteistyö on tärkeä osa työelämälähtöistä opetustamme, sillä koulutamme osaajia erityisesti liike-elämän tarpeisiin.

Opiskelijamme pääsevät luomaan verkostoja yrityksiin monin tavoin aina yksittäisistä yritysvierailuista palkallisen lopputyön tekemiseen. Kannustamme opiskelijoitamme monin tavoin myös yrittäjyyteen. 
 

left

Koulutamme osaajia työelämän tarpeisiin

 

Yritysvierailuja, vierailijaluennoitsijoita ja kurssitöiden tekoa suoraan yrityksiin

 

Hackatoneja

Dippatyöt ja gradut yrityksiin. 
 

Opiskelijamme työllistyvät erinomaisesti  - se on jopa suurin syy heidän valmistumisensa viivästymiselle. 

Palkkatietoa? 

Lähteet: 
TEK
SUOMEN EKONOMIT

SITAATIT työelämäihmisiltä. 

 

 

left

Yrittäjyysyhteisö LUTES tuo opiskelijat ja yrittäjät yhteen

Opiskelijavetoinen yrittäjyysyhteisö LUTES (LUT Entrepreneurship Society) toimii Lappeenrannan kampuksella luoden avointa ja inspiroivaa ympäristöä yrittäjyydelle ja itsensä kehittämiselle. Toiminta on avointa koko kampuksen opiskelijoille sekä alueen yrittäjille. Tavoitteena on kasvattaa LUT-korkeakoulujen opiskelijoiden yrittäjämäistä asennetta ja ajattelutapaa sekä samalla kehittää Lappeenrannan yrittäjyysekosysteemiä ja koko Suomen laajuista startup-yritysten verkostoa.

Mahdollisuuksia ja yrittäjämäistä asennetta tapahtumien kautta

LUTES järjestää säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja ohjelmia, joissa osallistujat pääsevät esimerkiksi kuulemaan inspiroivia puhujia, kilpailemaan pitchauskisassa tai ratkomaan haasteita hackathoneissa.

LUTESin järjestämä alkuvaiheen kasvuyrittäjyysohjelma Forward auttaa opiskelijatiimejä kehittämään ideasta startupin 7 viikon aikana mentorien ja työpajojen avulla. Ohjelmassa keskitytään ensimmäisten asiakkaiden hankintaan, tuotekehitykseen sekä liiketoimintamallin kehitykseen. Ohjelma huipentuu mahdollisuuteen pitchata yritys rahoittajille ja yleisölle.

LUTES on matalan kynnyksen apu ja konkreettinen tuki yrittäjyyttä suunnitteleville tai tulevaisuuden startupista haaveileville, mutta myös ainutlaatuinen mahdollisuus verkostoitua yrittäjähenkisten opiskelijoiden ja yrittäjien kanssa niin paikallisesti kuin koko Suomen laajuisen ES-yhteisön kautta.

Lue lisää ja lähde mukaan toimintaan:
http://www.lutes.fi

right
Lauri Hollo
LUTES rakentaa vahvan startup-ekosysteemin Suomeen yhdessä toisten yrittäjyysyhteisöjen ja muiden ekosysteemin toimijoiden kanssa.
Lauri Hollo
LUTES:n puheenjohtaja 2022