left

Olen keväällä 2021 laskentatoimen pääaineesta valmistunut ekonomi ja mentorointiohjelmassa mukana toista vuotta – hyvä kokemus ja aktorilta saatu palaute innostivat minut lähtemään uudelle kierrokselle. Työskentelen Finavialla Business Controllerina, jossa vastaan kehittävällä otteella ja tulevaisuuteen kiikaroiden Helsinki-Vantaan lentoaseman kaupallisen liiketoiminnan talousohjauksesta. Ennen taloustehtäviin siirtymistä olen toiminut operatiivisissa asiantuntija- ja palvelutehtävissä yli kymmenen vuotta.

Business Controllingista sekä tehtävän erilaisista rooleista, osaamisvaatimuksista ja -haasteista olen käynyt myös luennoimassa LUTin kauppatieteiden ja tuotantotalouden opiskelijoille kahtena vuonna. Monipuolisella taustallani ja aikaisemmalla mentorointikokemuksella uskon minulla olevan erityisen paljon annettavaa kauppatieteiden tai tuotantotalouden opiskelijalle, joka harkitsee uraa Business Controlling -tehtävissä tai pohtii suuntaansa eri taloustehtävien välillä. Tavoitteeni on sparrata sinua oivaltamaan piilevä osaamisesi ja tukea sinua nykyisissä tai tulevissa urahaasteissa – samalla oivaltaen uusia asioita myös itse.

Minua motivoi uuden oivaltaminen ja mahdollisuus osaamisellani auttaa muita menestymään, oli sitten kyse yksilöstä, tiimistä tai koko yrityksestä. Tulevana mentorinasi minua motivoi mahdollisuus tukea sinun menestystarinaasi.

Opinnot LUTissa: Business Administration, Accounting, 2021
Mentorointikieli: suomi

right
Nisse Nurmi
Minua motivoi uuden oivaltaminen ja mahdollisuus osaamisellani auttaa muita menestymään.
Nisse Nurmi
Business Controller, Finavia, Suomi