Yliopistomme kaksi kampusta sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa, joissa opiskelijaelämän peruspalikat loksahtavat alusta asti kohdalleen. Siitä ovat jo vuosikymmenten ajan pitäneet huolta teekkarit ja kylterit. He ovat rakentaneet yhteisön, jossa kaikista pidetään huolta. Meillä kaveria ei jätetä, oli hän sitten teekkari, kylteri tai vaikkapa ammattikorkeakoulun opiskelija.

Koska kaikkia autetaan ja kaikille ollaan ystävällisiä, on erilaisiin tapahtumiin, kerhoihin,  kiltoihin ja muuhun harrastustoimintaan todella helppoa lähteä mukaan. Loistavan ilmapiirin ja ikimuistoisten kokemusten ansiosta opiskelunsa meillä aloittaneita ja LUTista jo valmistuneita yhdistää lähes poikkeuksetta yksi asia: opiskeluaika on ollut heidän siihenastisen elämänsä parasta aikaa. 

Tiiviiden ja palveluiltaan erinomaisten kampusalueiden, laadukkaan koulutuksen sekä ainutlaatuisen yhteishengen yhdistelmä on useimmille opiskelijoillemme korvaamaton kokemus, jota muistellaan vuosikymmentenkin jälkeen hymyillen.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.

Uusimmat uutiset