Koulutusteema
Lähiopetus
Lappeenranta
Oppimismenetelmät
Luentoja, harjoituksia, tenttejä ja itseopiskelua
Aika ja paikka
Lappeenrannassa 12.9.2022 alkaen
Hakuaika
Haku päättyy kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua tai kunnes osallistujamäärä on täynnä.
9 950 € + alv 24 %
Teknikot, insinöörit ja diplomi-insinöörit.
Lisätiedot
Opintokokonaisuuden hyväksytysti suorittaneet saavat osaamisestaan kansainvälisesti arvostetun ja hyväksytyn todistuksen.

Opinnot ovat soveltuvin osin hyödynnettävissä LUT-yliopiston tutkintoihin.
left

Teollinen tuotanto on yhä kilpaillumpaa ja kansainvälisempää. Siksi laatu, tuottavuus ja taloudellisuus nousevat yhä tärkeämpään asemaan. Hitsaustuotannosta vastaava tarvitsee työssään vankkaa suunnittelun, materiaalien, prosessien ja tuotannon osaamista, ja huipputuotteen laatu varmistetaan pätevöitymisen kautta.

Kansainvälinen hitsausinsinöörin ja -teknikon pätevöityskoulutus perustuu hitsaustekniikan kansainvälisen kattojärjestön International Institute of Weldingin (IIW) hyväksymään International Welding Engineer/Technologist -koulutusohjelmaan. Ohjelman hyväksytysti suorittaneet henkilöt saavat kansainvälisen hitsausinsinöörin (IWE) tai kansainvälisen hitsausteknikon (IWT) pätevyyden pohjakoulutuksen mukaan.

Kenelle IWE/IWT-koulutusohjelma sopii?

• Yrityksille, jotka ymmärtävät tuottavuuden, taloudellisuuden ja laadun olevan kilpailukyvyn edellytyksiä. Erityisesti metalli- ja rakennusteollisuudelle, suunnittelutoimistoille ja tarkastuslaitoksille.
  • Suunnittelu-, valmistus-, tarkastus-, osto- ja koulutustehtävissä toimiville. Niille, jotka vastaavat hitsauksen laadusta, koordinoinnista, prosesseista tai tuotannon valvonnasta.
  • Insinööreille, diplomi-insinööreille, teknikoille ja erikoisammattitutkinnon suorittaneille.
right

Miksi osallistua?

• Yritykset tarvitsevat kansainvälisesti tunnustettuja asiantuntijoita menestyäkseen kansainvälisessä kilpailuympäristössä, sillä teollisen tuotannon menestys on kiinni ihmisistä.
  • Huipputuotteen laatu varmistetaan pätevöitymisen kautta, ja IWE/IWT-koulutuksen kautta hitsauksen asiantuntijat saavat voimavarakseen tehtävässään tarvittavan tietotaidon.
  • Syventymällä omaan erikoistumisalaasi ja laajentamalla näkemystäsi luot menestyksen edellytykset niin yrityksellesi kuin omalle urallesikin.
  • IWE/IWT-koulutuksessa pääset mukaan kansallisiin ja kansainvälisiin hitsausalan verkostoihin.

Ohjelman sisältö ja aikataulu

Kurssin lähiopetusviikot Lappeenrannassa:

1. kurssiviikko: 12.–16.9.2022 (vko 37)
  2. kurssiviikko: 17.–21.10.2022 (vko 42)
  3. kurssiviikko: 14.–18.11.2022 (vko 46)
  4. kurssiviikko: 12.–16.12.2022 (vko 50)
  5. kurssiviikko: 16.–20.1.2023 (vko 3)
  6. kurssiviikko: 13.–17.2.2023 (vko 7)
  7. kurssiviikko: 13.–17.3.2023 (vko 11)
  8. kurssiviikko: 17.–21.4.2023 (vko 16)
  9. kurssiviikko: 8.–12.5.2023 (vko 19)
  10. kurssiviikko: 5.–9.6.2023 (vko 23)
right

Tutustu myös

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.