Koulutusteema
Johtaminen
Laajuus
2 op
Kesto
1 lähiopiskelupäivä ja oppimistehtävän purku Teamsissä
Opetuskieli
suomi
Koulutustyyppi
Moduuli
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Sijainti
Lahti
Oppimismenetelmät
1 lähiopiskelupäivää, ennakkotehtävä, itsenäistä opiskelua, itsenäinen oppimistehtävä, valmistautuminen luennolle ja ryhmätyöskentely.
Aika ja paikka
Syksyllä 2024 Lahdessa, ryhmätöiden purku etäyhteydellä.
Hakuaika
Haku käynnistyy keväällä 2024.
Hinta
1 495 € + alv 24 %
Kohderyhmä
Hyvinvointipalveluiden johtajille, päälliköille ja asiantuntijoille sekä kaikille hyvinvointialan organisaatioiden kehittämisestä kiinnostuneille.
Lisätiedot
Moduuli on osa Hyvinvointipalveluiden johtaminen -ohjelmaa. Sen voi suorittaa myös itsenäisinä opintoina tai sisällyttää osaksi LUT EMBA -ohjelman henkilökohtaisesti valittavia opintoja.
left

Koulutus rakentuu tutkitun tuoreen tiedon varaan ja käsittelee monipuolisesti
organisaation viestintää erityisesti johtamistehtävän osana ja tukena.
Saat uusinta, ajankohtaista ja tutkimukseen perustuvaa tietoa johtamisviestinnästä, jota voit viedä omaan arkityöhön sekä valmiuksia hyvien käytäntöjen jakamiseen ja vertaisoppimiseen.
 

Moduulin teemat

  • Miten hybridi viestintäkenttä heijastuu jokaisen organisaation viestintään
  • Johtamisviestinnän näkökulmat ja niiden rakentuminen omassa työssä: tavoiteviestintä, tiedotus, työviestintä, päätösviestintä, kriisiviestintä ja yhteisöllisyys
  • Miten viestiä kompleksissa ja epävarmassa ajassa? Erityishuomio yllättävien asioiden ja kriisiviestinnän toteuttamiseen sekä jatkuvassa muutoksessa viestimiseen
  • Organisaation hyvinvointia ja tuottavuutta tukeva viestintä
     

Moduuli on osa Hyvinvointipalveluiden johtaminen -asiantuntijaohjelmaa. Sen voi suorittaa myös itsenäisinä opintoina. Ohjelman suoritettuasi voit hakea LUT EMBA -ohjelmaan ja sisällyttää opinnoit EMBAan.

Asiantuntijat

left

Outi Ihanainen-Rokio

Moduulin vastuukouluttajana toimii työelämäprofessori, FT Outi Ihanainen-Rokio.
right

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.