Koulutusteema
Monimuoto
Lahti
Oppimismenetelmät
Luentoja ja luennoilla tehtäviä oppimistehtäviä. Suoritustapana kirjallisuusessee ja henkilökohtainen oman organisaation liiketoimintaprosessin arviointiin ja kehittämiseen liittyvä harjoitustyö. Lisäksi ennakkolukemisia.
Aika ja paikka
Seuraava toteutus keväällä 2024 Lahdessa
Hakuaika
Kevät 2023
1 650 € + alv 24 %
Kohderyhmä
Hankinta-, osto- ja logistiikkayksiköissä toimivat esimiehet, johtajat ja asiantuntijat sekä näihin tehtäviin valmistautuvat.
Yhteystieto
Nina Kykkänen , puh. +358407667987 , sähköposti Nina.Kykkanen@lut.fi
Lisätiedot
Täydennä asiantuntemustasi Hankintatoimen johtamisen asiantuntijaohjelman muilla moduuleilla. Tämä moduuli voidaan liittää osaksi LUT EMBA -opintoja tai henkilökohtaista kehittymissuunnitelmaa.

Opinnot ovat soveltuvin osin hyödynnettävissä LUT-yliopiston tutkintoihin.
left

Lähiopiskelupäivien aikana tehtävät harjoitukset sekä harjoitustyö syventävät osaamista ja linkittävät uuden osaamisen suoraan työelämään ja osallistujan omaan organisaatioon.

• Organisaation oppiminen yhteistyönäkökulmasta
  • Liiketoiminnan (prosessin) mallinnus ja systeemiajattelu
  • Innovaatioyhteistyö
  • Riskienhallinta yhteistyöprosesseissa

Asiantuntija

Jukka Hallikas

Moduulin asiantuntija TkT Jukka Hallikas toimii hankintatoimen professorina LUT-kauppakorkeakoulussa.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.