Koulutusteema
Johtaminen
Laajuus
3 opintopistettä
Kesto
2 lähiopiskelupäivää
Opetuskieli
suomi
Koulutustyyppi
Moduuli
Toteutusmuoto
Monimuoto
Sijainti
Lappeenranta
Oppimismenetelmät
Luentoja ja kurssin suoritustapana on harjoitustyö.
Aika ja paikka
Seuraavan kerran keväällä 2024 Lappeenrannassa.
Hakuaika
alkaen syksyllä 2023
Hinta
1 250 € + alv 24 %
Kohderyhmä
Suurten ja keskisuurten organisaatioiden johto-, päällikkö- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevät sekä henkilöstön ja organisaatioiden kehittäjät.
Yhteystieto
Sari Valkeapää , puh. +358405351935 , sähköposti Sari.Valkeapaa@lut.fi
Lisätiedot
Moduuli on osa Strateginen johtaminen yrityksessä -koulutusohjelmaa ja LUT EMBA -ohjelmakokonaisuutta. Sen voi suorittaa myös itsenäisinä opintoina.
left

Avoin innovaatio ja epävarmuuden hallinta kilpailuedun lähteinä -moduuli perehdyttää opiskelijan avoimen innovaation mahdollisuuksiin sekä epävarmuuden hyödyntämiseen kilpailuedun lähteenä.

Avoin innovaatio on niin yrityksen sisäisten ja ulkoisten ideoiden kuin sisäisten ja ulkoisten kaupallistamistapojen yhdistämiseksi uusien teknologioiden kehityksen edistämiseksi.

Moduulissa käsitellään avoimen innovaation osa-alueita kuten liiketoimintamalleja ja teknologian kaupallistamista sekä teknologia- ja markkinaepävarmuuden hallintaa uusissa (teknologialähtöisissä) liiketoiminnan kehitysprojekteissa. 

Sisältö

Sessio 1: Avoin innovaatio

  • Käsitteet, johtaminen, menetelmät
  • Case: Avoimen Innovaation yritykset

Sessio 2: Epävarmuuden hallinta

  • Epävarmuus, sen hallinta ja hallinnassa käytettäviä menetelmiä
  • Case: Teknologiayritys

Asiantuntija

Marko Torkkeli

Professori, TkT Marko Torkkeli on Kouvolan yksikön johtaja ja toimii teknologia- ja liiketoimintainnovaatioiden professorina.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.