Koulutusteema
Johtaminen
Laajuus
3 opintopistettä
Kesto
2 lähiopiskelupäivää
Opetuskieli
suomi
Koulutustyyppi
Moduuli
Toteutusmuoto
Monimuoto
Sijainti
Lappeenranta
Opinnot alkavat
Oppimismenetelmät
Luentoja ja suoritustapana soveltava harjoitustyö.
Aika ja paikka
Torstai 22.8. ja perjantai 23.8.2024, Lappeenranta, LUT-yliopisto.
Hakuaika
Ilmoittaudu viimeistään 8.8.2024.
Hinta
1 350 € + alv 24 %
Kohderyhmä
Suurten ja keskisuurten organisaatioiden johto-, päällikkö- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevät sekä henkilöstön ja organisaatioiden kehittäjät.
Yhteystieto
Sari Valkeapää , puh. +358405351935 , sähköposti Sari.Valkeapaa@lut.fi
Lisätiedot
Moduuli on osa Strateginen johtaminen yrityksessä -koulutusohjelmaa ja LUT EMBA -ohjelmakokonaisuutta. Sen voi suorittaa myös itsenäisinä opintoina.
left

Moduulin tavoitteena on antaa monipuolinen kuva johdon laskentatoimesta, sen eri osa-alueista ja tehtävistä yrityksen johtamisessa.

Kantavana teemana moduulissa on laskentatoimen hyväksikäyttö strategisessa suunnittelussa ja strategian toimeenpanossa. Moduulissa tutustutaan tärkeimpiin strategisen johdon laskentatoimen ajattelutapoihin ja menetelmiin, kuten elinkaarilaskenta, toimintolaskenta, Balanced Scorecard, rullaava ennustaminen, kustannuslaskennan ja talouden ohjauksen perusteita unohtamatta.

Asiantuntija

Tiina Sinkkonen

Yliopisto-opettaja, TkT Tiina Sinkkonen toimii Tuotannon johtamisen maisteriohjelman ohjelmajohtajana ja kustannusjohtamisen yliopisto-opettajana LUT-yliopistossa Tuotantotalouden koulutusohjelmassa (Industrial Engineering and Management).

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.