Koulutusteema
Johtaminen
Laajuus
5 op
Kesto
3 lähiopiskelupäivää
Opetuskieli
suomi
Koulutustyyppi
Moduuli
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Sijainti
Lahti Lappeenranta
Opinnot alkavat
Oppimismenetelmät
3 lähiopiskelupäivää, ennakkotehtävä, itsenäistä opiskelua, kirjallinen harjoitustyö, valmistautuminen luennolle ja ryhmätyöskentely.
Aika ja paikka
Torstai 9.1. ja perjantai 10.1.2025 Werstas, Lahti, perjantai 24.1.2025 LUT-yliopisto, Lappeenranta
Hakuaika
Ilmoittaudu 2.1.2025 mennessä.
Hinta
2 250 € + alv 24 %
Kohderyhmä
Hyvinvointipalveluiden johtajille, päälliköille ja asiantuntijoille sekä kaikille hyvinvointialan organisaatioiden kehittämisestä kiinnostuneille.
Lisätiedot
Moduuli on osa Hyvinvointipalveluiden johtaminen -ohjelmaa. Sen voi suorittaa myös itsenäisinä opintoina tai sisällyttää osaksi LUT EMBA -ohjelman henkilökohtaisesti valittavia opintoja.
left

Menestyksekkään toiminnan tuottamisessa syvennytään prosessien johtamisen ja palveluverkoston erityispiirteisiin ja niiden merkitykseen. Ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen ja osaat soveltaa eri menetelmiä asiakaskokemuksen hallinnassa. Moduulissa keskitytään myös potilasturvallisuuden merkitykseen ja second victim -näkökulmaan asiakasprosessien laadun parantamisessa.

 

Moduulin teemat

  • Prosessit, palveluverkostot ja asiakaslähtöisyys
  • Palvelujohtaminen ja teknologian hyödyntäminen palveluprosessissa
  • Innovaatiot ja palvelumuotoilu organisaation prosessien kehittämisen tukena
  • Potilasturvallisuus ja laatu osana prosessien kehittämistä
     

Moduuli on osa Hyvinvointipalveluiden johtaminen -asiantuntijaohjelmaa. Sen voi suorittaa myös itsenäisinä opintoina. Ohjelman suoritettuasi voit hakea LUT EMBA -ohjelmaan ja sisällyttää opinnot EMBAan.

Asiantuntijat

left

Emilia Laapio-Rapi

Moduulin vastuukouluttaja FT Emilia Laapio-Rapi toimii Hyvinvointipalveluiden johtaminen asiantuntijaohjelman akateemisena johtajana ja LAB-ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan yliopettajana.
left

Henri Karppinen

TkT Henri Karppinen toimii asiantuntijana Prosessien johtaminen -moduulissa ja yliopettajana LAB-ammattikorkeakoulussa.
left

Susanna Tella

TtT Susanna Tella toimii asiantuntijana Prosessien johtaminen -moduulissa ja johtavana asiantuntijana LAB-ammattikorkeakoulussa.
right

Antero Kutvonen

Moduulin asiantuntija TkT Antero Kutvonen työskentelee tutkijatohtorina LUT-yliopiston LUT School of Engineering Science:ssa.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla tutkimuksestamme puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyen.