KATI 17 - Johtamisen täydennyskoulutusohjelma avaa osallistujilleen uusia tulevaisuuden näkymiä sekä yhteistyö- ja liiketoimintamahdollisuuksia. Opetuksella on vahva teoreettinen perusta, mutta opetusnäkökulma on käytännönläheinen. Tämä mahdollistaa opitun tiedon välittömän hyödyntämisen omassa työssä sekä helpottaa opiskelun ja työnteon yhteensovittamista.

KATI 17 -ohjelma alkaa 1.12.2022 ja sen lähikoulutuspäivät toteutetaan Helsingin keskustassa. Haku on käynnissä nyt ja jatkuu 17.10.2022 asti. Lue lisää ohjelman nettisivulta tai ota yhteyttä nina.kykkanen@lut.fi tai puh. 040 766 7987.

Ohjelman infotilaisuus järjestetään etätoteutuksena torstaina 29.9.2022 klo 8.30 - 9.30.
Käymme läpi mm. ohjelman sisältöä ja käytännön toteutusta sekä ohjelman tarjoamaa väylämahdollisuutta KTM:n tutkintoon.

Tervetuloa kuulolle ja kyselemään!

Ilmoittautumiset etukäteen tämän linkin kautta.
(linkin tilaisuuteen lähetämme ilmoittautuneille sähköpostilla)