left

LUT JHC tuo yhteen opiskelijoita, yliopiston tutkimusta ja osaamista sekä yrityksiä. Näin pajalla on vahva yhteys opiskelijayrittäjyyteen ja yliopiston innovaatiotoimintaan.

J. Hyneman Centerin tilat sijaitsevat parhaalla paikalla yliopistossa: lähellä pääaulaa ja aivan konetekniikan suurten tutkimuslaboratorioiden vieressä.

LUTin kunniatohtori ja keksijä J. Hynemanin nimeä kantava verstas on suunniteltu yhteistyössä Jamie Hynemanin sekä LUTin asiantuntijoiden ja teollisuuden edustajien kanssa.

"Have an idea and walk out with a thing."

left

Kokonaispinta-alaltaan 330 neliömetrin kokoinen JHC koostuu suuresta ryhmätyötilasta (240m2) ja metalli-, puu-, maalaus- ja tulityöpajoista sekä kahdesta elektroniikkapajasta. Ryhmätyötilassa on myös erilaisia valmistusvälineitä, kuten 3D-tulostimia, lasereita ja ompelukoneita.

Pajaan työskentelemään tulevat tiimit voivat varata itselleen työpöydän ryhmätyötilasta ja käyttää tarpeen mukaan JHC:n laitteita ja työkaluja. Laitteiden käyttö edellyttää asianmukaista osaamista, mutta riittää, että monitieteisen tiimin jäsenistä yhdellä on laitteen käyttöön tarvittavat taidot.

JHC tarjoaa resursseja ja laitteita ideoiden toteuttamiseen ja testaamiseen. Opiskelijoiden innovatiivisuuden tukeminen ja mahdollisuuksien antaminen on J. Hyneman Centerin avaintehtävä.

Myös yritykset ja yksityishenkilöt ovat tervetulleita osallistumaan JHC:n ydinaktiviteetteihin yhteistyössä opiskelijaryhmien kanssa; joko tarjoamalla rakennettaviksi ideoita ja ongelmia tai muutoin yhteistyökumppaneiksi.

Mikäli sinulla tai yritykselläsi on erityistä osaamista tai välineistöä, jonka voisit antaa tarvittaessa JHC:n käyttöön, tai olet muuten kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä!

Tutustu myös