LUT Green Campus mukaan Kilometrikisaan

Valtakunnallinen Kilometrikisa poljetaan tänä vuonna 1.5.2014–22.9.2014. Green Campus osallistuu kilpailuun omalla joukkueella.

Lähtemällä mukaan kilpailuun, Green Campus haluaa innostaa yliopistolaisia työmatka- ja muuhun arkipyöräilyyn.  Kilpailu tarjoaa paitsi kunnonkohotusta myös hyvää mieltä. Jokainen kilometri on plussaa.

Ilmoittautumisohjeet yliopistolaisille löytyvät LUT intrasta: intra.lut.fi/txtlstvw.aspx?LstID=90d8e296-06ca-4e29-abef-7d9167ef40e0

Kilpailun aikana kertyvät pyöräilykilometrit kirjataan henkilökohtaiseen kalenteriin kilometrikisa.fi -sivustolla. Kilpailun säännöt ja ohjeita kilometripäiväkirjan täyttämiseen löytyy osoitteesta www.kilometrikisa.fi/rules/ .

Voittajajoukkue on se, jolla kisan päätyttyä on eniten pyöräilykilometrejä osallistujaa kohden. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Viime vuona LUT:n työntekijöistä koostunut 25-henkinen joukkue "Tonninpolkijat" sijoittui kilpailussa toiseksi. Joukkue polki yhteensä 58319 kilometriä eli keskimäärin 2332,76 kilometriä per osallistuaj. Poljetulla kilometrimäärällä LUT-joukkue säästi keskimäärin 4082 litraa bensaa ja vältti 10206 kilon hiilidioksidipäästöt.

Green Campuksen tavoitteena on koota mukaan aiempaa isompi joukkue ja välttää viimevuotista joukkuetta enemmän hiilidioksidipäästöjä.

www.kilometrikisa.fi/

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Viime vuonna kisassa oli mukana enemmän joukkueita ja polkijoita kuin koskaan aikaisemmin, 256 joukkuetta.