Lappeenranta GP 2015

Lappeenrannan teknillinen yliopisto  ja Saimaan ammattikorkeakoulu järjestävät kilpailut energiapiheille sähköajoneuvoille ja lihasvoimalla kulkeville laitteille. Kisat käydään Lappeenrannan satamatorin läheisyydessä lauantaina 25.4.2015.

Joulella pisimmälle

Joulella pisimmälle -sarjassa ajetaan sähköajoneuvolla mahdollisimman energiataloudellisesti määrätty matka määrätyssä ajassa. Vauhdin- ja energiantuotto lihasvoimin on kielletty. Ajon jälkeen käytetty energiamäärä tarkastetaan.

Joulella pisimmälle -sarja on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille ajokkien rakentamisesta tai valmiin ajokin virittämisestä innostuneille. Joulella pisimmälle sarjan pääpalkinnot ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautumiset ja muut kyselyt osoitteeseen greencampus@lut.fi

SaimiaRACE

SaimiaRACE -sarjassa tavoitteena on puolestaan ajaa lihasvoimalla kulkevilla kulkuneuvoilla, "kilpureilla" kilpailureitti mahdollisimman nopeasti. Kilpailusarjassa painovoiman ja satunnaisen tuulivoiman ohella ainoastaan kilpurissa kuljettajan oma lihasvoima on sallittu liike-energian tuottamiseksi.

SaimiaRACE-kilpailussa on kaksi sarjaa: oppilaitokset ja avoin luokka. Avoimen luokassa on puolestaan kaksi ikäsarjaa kuljettajille: alle 13-vuotiaat sekä 13 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat.

Ilmoittautumiset ja kilpailua koskevat kyselyt osoitteeseen minna.latto@movisio.fi .

Lappeenranta GP -kilpailuun hyväksytään mukaan 40 ajokkia eli 20 kilpailusarjaa kohden.

Kilpailukutsut ja säännöt

Race invitations and rules