Koronavirusohjeet LUT-yliopistossa

Kampuksilla on voimassa yleinen etäopetussuositus sunnuntaihin 6.3.2022 saakka. Välttämättömäksi määritelty lähiopetus jatkaa kampuksilla nykyisin ohjein.

Tavoitteemme on pitää kampuksia auki opiskelijoiden itseopiskelua ja ryhmätöitä varten elleivät viranomaiset määrää kampuksia suljettavaksi. Kannustamme opiskelijoita hyödyntämään kampusten tiloja itsenäiseen opiskeluun ja pienimuotoisten ryhmätöiden tekoon kampusten turvallisuusohjeita noudattaen.

Suosittelemme järjestämään sisäiset palaverit etämuodossa ja siirtämään sisäiset henkilöstökokoontumiset kampuksilla 6.3. jälkeiseen aikaan. Välttämättömiä sisäisiä palavereja ja sidosryhmätapaamisia voi järjestää kampuksilla enintään 10 henkilön määräsuosituksella.

Kampuksilla toimiminen on turvallista, kun noudatamme yhteisiä pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti: tulemme kampuksille vain täysin terveinä, pidämme turvavälejä toisiimme sekä huolehdimme hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Kampuksemme ovat 1.11.2021 lähtien auki kaikille arkisin 7.00–16.00. Lisäksi opiskelijat ja henkilökunta pääsevät kampuksille sähköisellä avaimella vuorokauden ympäri ja viikonloppuisin/arkipyhinä.

Ulkomailta saapuvat tulevat kampuksille ja alueyksiköihin Suomen maahantulomallin ohjeiden mukaisesti. 

Tarkemmat ohjeet

Viimeisimmät koronatiedotteet