Kirjaston palvelut

LUT-tiedekirjaston tilat ovat suljettu koronatilanteesta johtuen. Katso viimeisimmät aukiolo- ja palveluajat https://www.lut.fi/kirjasto/aukiolo-ja-palveluajat

Uusi lainasi viimeistään eräpäivänä. Jos uusiminen ei onnistu, ole yhteydessä kirjastoon: kirjasto.lappeenranta@lut.fi tai kirjasto.lahti@lut.fi

Lainaamme aineistoja vain välttämättömiin tarpeisiin, esimerkiksi valmistumassa oleville opiskelijoille, kurssin suorittamiseen tai tenttiin. Toimi näin:

  • Tee varaus tarvitsemaasi aineistoon LAB Primossa tai LUT Primossa.
  • Kun saat varauksen noutoilmoituksen sähköpostiisi, ole yhteydessä kirjastoon ja sovi noudosta täyttämällä tämä lomake. Nouto on mahdollista vain tiistaisin ja torstaisin Lappeenrannassa klo 10-14 välillä ja tiistaisin ja torstaisin Lahdessa klo 12-14 välillä. Kirjasto vahvistaa palveluajan.

Jos haluat palauttaa lainasi toimi tässä olevien kaupunkikohtaisten ohjeiden mukaan. Voit myös halutessasi postittaa lainasi kirjastoon. Asiakas on vastuussa postitetuista kirjoista kunnes ne saapuvat kirjastoon ja palautetaan pois asiakkaan lainoista.

Lappeenranta: Kirjoja voi palauttaa kirjaston palautuslaatikkoon tiistaisin ja torstaisin klo 10:00-14:00. Palautuslaatikko on ulkona kirjaston pohjakerroksen ulko-oven luona vain ilmoitettuna aikana. Kirjat käsitellään saman päivän aikana. Jos palautat useita kirjoja kerralla, varaa palautusaika lomakkeella.

Lahti: Kirjojen palautus onnistuu asiakaspalvelupäivinä tiistaina ja torstaina klo 12:00-14:00 sopimalla palautusaika lomakkeella. Kirjat käsitellään saman päivän aikana.

Opastusta tiedonhakuun ja e-aineistojen käyttöön tarjoamme

Lisää tietoa kirjaston palveluista löytyy kirjaston kotisivulta: https://www.lut.fi/kirjasto