Tervetuloa Kouvolan tiedeaamuun 4.6.
Esittelyssä Euroopan paras työkalupakki pk-yrityksen innovaatiotoimintaan!

Vihdoinkin se on saatavilla! Nimittäin työkalupakki pk-yrityksen innovaatiotoiminnan tueksi. Tutkimukseen perustuva Inspire-työkalupakki tarjoaa yli sata työkalua innovaation kaikkiin vaiheisiin aina ideoinnista skaalaukseen ja kaupallistamiseen yrittäjän avuksi.

Tervetuloa kuulemaan lisää ja inspiroitumaan Kouvolan tiedeaamuun 4. kesäkuuta!

Tilaisuudessa LUT-yliopiston professori Marko Torkkeli esittelee Euroopan parhaan työkalupakin innovaatioiden tueksi. Lisäksi kuulemme kommenttipuheenvuoron työkalupakkia testanneelta yritykseltä ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä pk-yritysten innovaatiotoiminnasta.

Ohjelma:

• 9.00 Tervetuloa, mistä Kouvolan tiedeaamuissa on kyse?
  • 9.10 Esittelyssä Euroopan paras työkalupakki pk-yrityksen innovaatiotoimintaan, Marko Torkkeli, tuotantotalouden professori, LUT-yliopisto
  • 9.30 Kommenttipuheenvuoro, Mikko Järvilehto, IMPAKT
  • 9.35 Vapaata keskustelua
  • 10.00 Tilaisuus päättyy, mahdollisuus jäädä keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa

Ota kuppi kahvia ja liity mukaan tiedeaamuun!

Ilmoittaudu mukaan alla olevaa palkkia klikkaamalla. Tilaisuus on avoin ja maksuton ja lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin Zoom-alustalle vähän ennen tilaisuutta.

Tiedeaamut on LUT-yliopiston Kouvolan-yksikön avoin keskustelutilaisuus, joka tuo esiin tutkittua tietoa Kouvolassa. Keskustelusarja yhdistää paikalliset tutkijat, yritykset ja päättäjät tuoreimman tutkimustiedon äärelle.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Lisätietoa tilaisuudesta antavat: