Tervetuloa Kouvolan tiedeaamuun 7.5.

Digitalisaatio tarjoaa mahdollisuuksia toimitusketjujen tehostamiselle, mutta yritykset epäonnistuvat siinä jopa 70 prosentin todennäköisyydellä. Mikä ajaa toimitusketjujen digitalisaatiota? Miten epäonnistumisen voi välttää?

Kouvolan tiedeaamu 7. toukokuuta tarjoaa tutkimustietoa ja valistuneita arvioita toimitusketjujen digitalisaatiosta. Kuulemme tilaisuudessa tutkijoiden näkemykset digitalisaation mahdollisuuksista ja haasteista sekä käytännön esimerkin yritykseltä, joka pyrkii nostamaan toimitusketjujen digitalisaation onnistumisprosentin sataan.

Tilaisuuden pääpuhuja on LUT-yliopiston tutkijaopettaja Jyri Vilko ja hänen esitystään kommentoivat XAMK:in tutkimusjohtaja Ville Henttu ja DBE Coren CTO Mika Lammi. Avoin ja maksuton tilaisuus järjestetään Zoom-alustalla.

Aamun ohjelma:

• 9.00 Tervetuloa
  • 9.10 Miksi toimitusketjujen digitalisaatiossa epäonnistutaan jopa 70 prosentin todennäköisyydellä? Valistuneita arvauksia. Jyri Vilko, LUT-yliopiston tutkijaopettaja
  • 9.25 Vastauspuheenvuorot, Ville Henttu, XAMK:in tutkimuspäällikkö sekä Mika Lammi, DBE Coren CTO
  • 9.40 Yleisön kommentit ja kysymykset
  • 10.00 Tilaisuus päättyy, mahdollisuus jäädä juttelemaan asiantuntijoiden kanssa

Ota kuppi kahvia ja liity mukaan tiedeaamuun!

Ilmoittaudu mukaan alla olevaa vihreää palkkia klikkaamalla. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin vähän ennen tilaisuutta.

Tiedeaamut on LUT-yliopiston Kouvolan-yksikön avoin keskustelutilaisuus, joka tuo esiin tutkittua tietoa Kouvolassa. Keskustelusarja yhdistää paikalliset tutkijat, yritykset ja päättäjät tuoreimman tutkimustiedon äärelle.

Ilmoittaudu mukaan tästä

LUT, Kouvola Unit