Mun juttu - meidän tulevaisuus
 

Uusia menetelmiä nuorten työllisyyden ja osaamisen edistämiseen

Nuorten sosiaalisen osallisuuden vahvistamiseen pureutuva kehittämishanke on Lahden Yliopistokampuksen koordinoima hanke nimeltään Mun juttu – meidän tulevaisuus. Oman jutun löytäminen viittaa siinä nuorten oman osaamisen ja potentiaalin tunnistamiseen, tiedostamiseen ja kehittämiseen.

Hankkeen toiminta tukee erityisesti nuorten harrastamista, koulunkäyntiä ja opiskelua. Se edistää myös työhön hakeutumista ja kestävän yhteiskunnan jäseneksi kasvamista sekä osallistumista ja osallisuuden tunnetta.

Hankkeen päätoteuttajana toimii Helsingin yliopisto. Paikallisia toteuttajia ovat sen lisäksi Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Lahden seudun ympäristöpalvelut, Outward Bound Finland ry sekä Suomen Urheiluopisto. Hankkeen valtakunnalliseen toteuttajaverkostoon kuuluvat Taideyliopisto, Kajaanin yliopistokeskus sekä Keski-Pohjanmaan maakuntamuseo.

Hanke on opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallinen ESR-hanke, jonka rahoittava viranomainen on Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Hanke käynnistyi 1.8.2015 ja jatkuu vuoden 2017 loppuun.

Lisätietoja LUT:n osahankkeesta: tuija.oikarinen(at)lut.fi tai 040 019 6988.

tai koko hankkeen osalta:
Pääsihteeri Senja Jouttimäki, senja.jouttimaki(at)lahdenyliopistokampus.fi, p. 050 595 8953
ja kehittämispäällikkö Anja Kuhalampi, anja.kuhalampi(at)helsinki.fi, p. 02941 20250