Maisteriohjelmasta ylempi korkeakoulututkinto

Maisteriohjelmat (120 op) on tarkoitettu lisäkoulutukseksi sellaisille, joilla on jo aiempi tutkinto.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston maisteriohjelmiin haetaan erillisvalintojen kautta. Hakukelpoisuus ja valintaperusteet vaihtelevat maisteriohjelmittain. Katso ohjelmakohtaisesti tarkemmat tiedot.

Hakeminen opintopolku.fi –palvelussa

Lappeenrannan teknillisen yliopiston suomenkielisiin maisteriohjelmiin haetaan opintopolku.fi –palvelun kautta. Syksyllä 2018 alkaviin maisteriohjelmiin hakuaika käynnistyy joulukuussa 2017.

Opintopolussa on kuvattu kaikki yliopistomme maisteriohjelmat. Koulutuksen kuvauksen yhteydessä on tietoa ohjelman valintaperusteista ja hakemisesta. Hakulomake löytyy aina kyseisen koulutuksen kuvaussivun oikeasta reunasta hakukohteiden alta.

Hakulomakkeen voi opintopolussa täyttää ja lähettää kirjautumatta palveluun. Jos hakulomakkeen tietoja on tarpeen muuttaa hakuaikana, on palveluun kirjauduttava. Katso lisätietoa Oma opintopolku-palvelusta.

Opintopolussa täytetyn ja lähetetyn hakulomakkeen lisäksi on hakulomake tulostettava ja postitettava liitteiden kanssa hakuajan päättymiseen mennessä Lappeenrannan teknillisen yliopiston hakupalveluihin. Jos hakemusta muuttaa opintopolussa, on viimeisin versio hakemuksesta tulostettava ja lähettävä myös hakupalveluihin hakuajan päättymiseen mennessä.

Hakupalveluiden yhteystiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Hakupalvelut
PL 20
53851 Lappeenranta

Käyntiosoite: Skinnarilankatu 34.
Hakupalvelut sijaitsevat yliopiston 2. rakennuksen 3. kerroksessa huoneissa 2355 ja 2361

Suomenkielisten ohjelmien valinnat (huone 2361):
hakijapalvelut@lut.fi
puh. 0400 295 130 (tekniikan suomenkieliset valinnat)
puh. 0400 295 150 (kauppatieteiden suomenkieliset valinnat)

Englanninkielisten maisteriohjelmien valinnat (huone 2355):
admission@lut.fi
puh. 040 7381 312