Maisteriohjelma Kouvolassa

LUTissa voit suorittaa diplomi-insinöörin (DI) tutkinnon myös Kouvolassa.

Maisteriohjelma on tarkoitettu sinulle, jolla on jo soveltuva kandidaatin tai AMK-tutkinto ja haluat jatkaa opintojasi maisterivaiheessa.

Kouvolassa voit suorittaa tutkinnon englanninkielisessä Innovation and Logistics -ohjelmassa.

Uusi Innovation and Logistics -maisteriohjelma vastaa talouden haasteisiin ja maailmanlaajuiseen digimurrokseen sekä valmistaa opiskelijoita innovaatioiden, logistiikan ja yrittäjyyden johtotehtäviin.

Maisteriohjelma hyödyntää kokeellista oppimista ja yhdistelee parhaita teoreettisia ja akateemisia opetusmenetelmiä kansainvälisten ja paikallisten yritysten tarjoamiin todellisiin liike-elämän haasteisiin. Opinnot ovat yhdistelmä kauppatieteitä, tuotantotaloutta ja tekniikkaa, ja niistä saatavaa osaamista voi soveltaa suoraan yrityselämässä.

Tämä ainutlaatuinen maisteriohjelma tarjoaa hyvän logistiikan, innovaatiojohtamisen, ja kvantitatiivisen ja kvalitatiivisen analytiikan osaamisen. Ohjelmassa opit tunnistamaan ja ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia verkottuneessa liikemaailmassa.

Hae maisteriohjelmaan 1.12.2021–19.1.2022 klo 15.00. Opinnot alkavat syksyllä 2022.

Voit hakea myös keskeneräisellä tutkinnolla mikäli saat tutkintotodistuksen elokuun 2022 loppuun mennessä. Katso ohjelman hakukelpoisuusvaatimukset.

Maisteritutkinnon laajuus on 120 op. ja ohjelman ohjeellinen suorittamisaika on kaksi vuotta.

FacebookTwitterTilaa uutiskirjeLinkedInInstagramFlickrYouTube