Kone- ja sähkötekniikan DI-ohjelma (MEC & ELEC), Turku

Suomalainen meri- ja autoteollisuus tarvitsee kuumeisesti kone- ja sähkötekniikan diplomi-insinöörejä. Tässä on sinun tilaisuutesi. Syvennä insinööri- tai kandidaattitutkintosi DI:ksi nyt Turussa.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) kone- ja sähkötekniikan MEC & ELEC DI-ohjelma toteutetaan joustavasti monimuoto- ja verkko-opintoina ja lähiopetusjaksot toteutetaan intensiiviopintoina pääsääntöisesti Turussa. Muutamia laboratoriotyöskentelyjaksoja järjestetään myös Lappeenrannassa.

Oppimateriaali on saatavilla opintojakson toteutustavasta riippuen joko lähiopetuksena, striimattuna reaaliajassa tai verkossa myöhemmin katsottavana.

Ohjelman ensimmäiset opiskelijat (80 opiskelijaa) valittiin ja aloittivat opintonsa syksyllä 2017. Seuraava haku avautuu 1.12.2017.

Kone- ja sähkötekniikan MEC & ELEC DI-ohjelma on tarkoitettu kone- ja sähkötekniikan tai niitä lähellä olevien alojen AMK-insinööreille sekä yliopistotasoisen kandidaattitutkinnon suorittaneille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan ja parantaa mahdollisuuksiaan työmarkkinoilla suorittamalla diplomi-insinöörin tutkinnon. Työkokemus luetaan hakijalle eduksi.

Ohjelman tarjoaman koulutuksen tavoitteena on tuottaa sähkö- ja konetekniikan diplomi-insinöörejä erityisesti suomalaisen meri- ja autoteollisuuden sekä näiden alihankkijoiden tarpeisiin. Ohjelma on suomenkielinen, mutta se sisältää myös englanninkielisiä opintojaksoja ja oppimateriaalia antaen valmistuvalle opiskelijalle hyvät valmiudet työskennellä myös kansainvälisessä ja globaalissa työympäristössä.

Kumpi on intohimosi: innovatiivinen ja luova, tehokkaan tuotannon konetekniikka vai ympäristöystävällisiin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin keskittyvä sähkötekniikka?

Kone- ja sähkötekniikan DI-ohjelma (MEC & ELEC), Turku

Tutkinto