Konetekniikan DI-ohjelma MEC, Turku

Suomalainen meri- ja autoteollisuus tarvitsee kuumeisesti kone- ja sähkötekniikan diplomi-insinöörejä. Tässä on sinun tilaisuutesi. Syvennä insinööri- tai kandidaattitutkintosi DI:ksi nyt Turussa.

Konetekniikan DI-ohjelma MEC toteutetaan osana FITech -verkostoyliopiston toimintaa. Ohjelman voit suorittaa joustavasti monimuoto- ja verkko-opintoina. Lähiopetusjaksot toteutetaan intensiiviopintoina pääsääntöisesti Turussa. Muutamia laboratoriotyöskentelyjaksoja järjestetään myös Lappeenrannassa.

Oppimateriaali on saatavilla opintojakson toteutustavasta riippuen joko lähiopetuksena, striimattuna reaaliajassa tai verkossa myöhemmin katsottavana.

Konetekniikan DI-ohjelma MEC on tarkoitettu konetekniikan tai sitä lähellä olevien alojen AMK-insinööreille sekä yliopistotasoisen kandidaattitutkinnon suorittaneille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan ja parantaa mahdollisuuksiaan työmarkkinoilla suorittamalla diplomi-insinöörin tutkinnon. Työkokemus luetaan hakijalle eduksi.

Ohjelman tarjoaman koulutuksen tavoitteena on tuottaa konetekniikan diplomi-insinöörejä erityisesti suomalaisen meri- ja autoteollisuuden sekä näiden alihankkijoiden tarpeisiin. Ohjelma on suomenkielinen, mutta se sisältää myös englanninkielisiä opintojaksoja ja oppimateriaalia antaen valmistuvalle opiskelijalle hyvät valmiudet työskennellä myös kansainvälisessä ja globaalissa työympäristössä.

Konetekniikan DI-ohjelma MEC, Turku

Tutkinto