Sähkötekniikan DI-ohjelma ELEC

Syvennä insinööri- tai kandidaattitutkintosi DI:ksi nyt Turussa tai Lahdessa. Turun ELEC-ohjelma toteutetaan osana FITech-verkostoyliopiston toimintaa.

Sähkötekniikan ELEC -ohjelma suoritetaan joustavasti monimuoto- ja verkko-opintoina. Lähiopetusjaksot toteutetaan intensiiviopintoina pääsääntöisesti Turussa tai Lahdessa. Muutamia laboratoriotyöskentelyjaksoja järjestetään myös Lappeenrannassa.

Oppimateriaali on saatavilla opintojakson toteutustavasta riippuen joko lähiopetuksena tai verkossa myöhemmin katsottavana.

Sähkötekniikan DI-ohjelma ELEC on tarkoitettu sähkötekniikan tai elektroniikan AMK-insinööreille sekä yliopistotasoisen kandidaattitutkinnon suorittaneille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan ja parantaa mahdollisuuksiaan työmarkkinoilla suorittamalla diplomi-insinöörin tutkinnon. Työkokemus luetaan hakijalle eduksi.

Ohjelman tarjoaman koulutuksen tavoitteena on tuottaa sähkötekniikan diplomi-insinöörejä erityisesti suomalaisen meri- ja autoteollisuuden sekä näiden alihankkijoiden tarpeisiin. Ohjelma on suomenkielinen, mutta se sisältää myös englanninkielisiä opintojaksoja ja oppimateriaalia antaen valmistuvalle opiskelijalle hyvät valmiudet työskennellä myös kansainvälisessä ja globaalissa työympäristössä.

Sähkötekniikan ELEC-ohjelma

Tutkinto