Harrastukset Lappeenrannassa

Opiskeluaika on paitsi tavoitteellista työntekoa, myös rajattomalta tuntuvaa vapautta elää, verkostoitua ja harrastaa.

Lappeenranta tarjoaa useimmille riittävän kattauksen vaikkapa kilpaurheilun, kuntoilun ja kulttuurin saralla, mutta LUT:n opiskelijana ulottuvillasi on vielä paljon enemmän.

Skinnarilan Vapaavaltio tarjoaa valtavasti nimenomaan opiskelijoille suunnattuja mahdollisuuksia.  Jatka siitä mihin aiemmalla kotipaikkakunnallasi jäit, tai löydä kokonaan uusi harrastus vaikkapa ylioppilaskunnan (LTKY) yli 30 kerhosta.

"Tarkkaile ympäristöäsi, verkostoidu ja tartu näkemiisi mahdollisuuksiin aktiivisesti"

Lappeenranta oli luonnollinen valinta, koska Tuukka Kulha (Team Leader, Neste) halusi yhdistää koripallouransa kauppatieteiden opiskeluun.

Tutustu Tuukan tarinaan

Tavoite: hikoilu ja hyvinvointi

Akateeminen verkostoituminen (lue: opiskelijabileet) lienee tunnetuin opiskelijoiden harrastusmuoto, mutta Lappeenrannassa pelkästään siihen ei kannata tyytyä. Opiskelijoiden liikunta- ja hyvinvointipalvelut on koottu Salut-korkeakoululiikuntakonseptin alle, ja tarjonta suoraan kampusalueella on kattava.

Kampuksen liikuntatilat ja palvelut ovat käytössäsi marginaalisella 15 € maksulla koko lukuvuoden. Ulottuvillasi on tällöin mm. kaksi kuntosalia, palloilusali sekä nyrkkely-/peilisali. Ryhmäliikunnasta innostuneet pääsevät kiinni viikoittain yli 20 ohjattuun tuntiin maltillisella 50 € vuosimaksulla.

Lähiympäristön tarjontaa lisäävät Saimaata kiertelevät pururadat ja ladut, kaukalo ja muut ulkoliikuntapaikat

Lue lisää Vapaavaltion liikuntapalveluista: www.salut.fi

Musiikkia, teatteria, ilmailua - tai jotain ihan muuta

LUT:n opiskelijoiden joukossa on todennäköisesti muitakin, jotka on kiinnostunut samoista harrastuksista kuin sinä ja aiheen ympärille on perustettu kerho. Jos näin ei ole, voit pistää homman itse käyntiin vaikka ensimmäisellä LUT-viikollasi, ennen kuin olet ainuttakaan kurssia suorittanut.

Tämän hetkinen ylioppilaskunnan (LTKY) kerholistaus pitää sisällään yli kolmekymmentä lajia konemusiikista kiipeilyyn, sukelluksesta ratsastuksen - ja kaikkea siltä väliltä.

LUT First Year Experience
Lisää videoita LUT YouTubessa »