Lahti opiskelukaupunkina 

Lahdessa on 120 000 asukasta, ja se on Suomen suurimpia kaupunkeja. Lahdessa ison kaupungin urbaani kulttuuri ja monipuolinen palvelutarjonta yhdistyvät pienen kaupungin kotoisaan tunnelmaan, näppäriin etäisyyksiin ja luonnon­läheisyyteen.

Lahti on maanteiden ja rautateiden risteämiskohta, joten liikenneyhteydet ovat hyvät joka suuntaan:
Helsinkiin sekä Lappeenrantaan pääsee junalla noin tunnissa. Lahdesta pääsee kätevästi suoralla bussiyhteydellä myös Helsinki-Vantaan lentokentälle, jonne on matkaa noin 90 kilometriä.

Lahti on nimetty vuoden 2021 Euroopan ympäristöpääkaupungiksi. Kaupunkiseudun tavoitteena on olla Suomen yritysystävällisin ja rohkein kestävä kasvukeskus.

Kampus Niemen kaupunginosassa

Lahden kampuksemme sijaitsee NiemiCampuksella Niemen kaupunginosassa noin kolmen kilometrin päässä Lahden keskustasta. Uuden ajan oppimis­ympäristö on saneerattu tehdaskiinteistöön. Samalla kampuksella kanssamme toimii myös LAB-ammatti­korkeakoulu.

Kampuksen tilat ovat opiskelijoiden käytettävissä 24/7. Kampus tarjoaa kaiken, mitä onnistuneeseen opiskelijaelämään tarvitsee: monipuoliset liikunta- ja ruokailumahdollisuudet sekä kohtaamispaikkoja opiskelijoille ympäri vuorokauden.

Liikunnan mahdollistavat erilaiset ryhmäliikuntatilat, kuntosali sekä kampuksen sisäpihalta löytyvät ulkoliikuntatelineet ja -välineet. Liikunnan jälkeen voi rentoutua kampussaunassa.

Opiskelijahintaisia makuelämyksiä tarjoavat ravintolamaailman lisäksi kampukselta löytyvä jäätelöbaari ja opiskelijoiden ylläpitämä kahvila-baari.