SCALA - Scalable Mobile Learning Services for Global Markets

SCALA on Tekesin ja ulkoasianministeriön yhteisestä BEAM-ohjelmasta rahoitettu hanke. Hanke toteutetaan yhteistyössä brasilialaisten toimijoiden ja suomalaisyrityksien kanssa. Hanketta koordinoi Haaga-Helian ammattikorkeakoulu kumppaninaan Lappeenrannan teknillinen yliopisto, LUT Lahti.

SCALA-hankkeessa
- kehitetään niukkaa innovaatio-osaamista ja tutkimusta kehittyville markkinoille,
- tutkitaan mobiilioppimista brasilialaisessa kontekstissa,
- pilotoidaan ja kehitetään mobiilioppimisen sisältöjä perusopetuksessa, yliopistolla ja ammatillisessa koulutuksessa Brasiliassa,
- luodaan Brasilian skaalautuville markkinoille mobiilioppimistuotteille soveltuvaa markkinastrategiaa sisältäen ostajaprofiilit sekä osto- ja päätösprosessit.

Hanke käynnistyi 4.9.2016 ja jatkuu huhtikuun 2018 loppuun.

Kumppanit: Haaga-Helian ammattikorkeakoulu, Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT Lahti), Viope Oy, Finpeda Oy ja Promentor Oy.

Yhteistyötahot: Municipal University of São Caetano do Sul (USCS), Escola Estadual Professora Brisabella de Almeida Nobre, Fundação Santo Andre ja EME "Profª Alcina Dantas Feijão".

Lisätietoja
- LUT:n osahankkeesta: Erikoistutkija Mirva Hyypiä, mirva.hyypia(at)lut.fi tai 040 592 1336.
- koko hankkeen osalta: Projektipäällikkö Annica Isacsson, annica.isacsson(at)haaga-helia.fi tai 040 488 7087.