Etelä-Karjalan talousosaajien ja yritysten digi-iltapäivä 23.5.

Digi-iltapäivässä haetaan vastauksia kysymyksiin: miten ohjelmistorobotiikka ja analytiikka valjastetaan yritysten ja talousosaajien avuksi? Miten asiantuntijuutta kehitetään digimurroksessa?

Kaikille avointa digi-iltapäivää vietetään 23.5.2018 Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Ohjelma aloitetaan lounaan jälkeen kello 12. Tarkempi ohjelma täällä.

Tilaisuudessa talousalan tulevaisuutta luotaa Taloushallintoliiton toimitusjohtaja Antti Soro. Murroksessa tarvittavista valmiuksista kertovat robotiikkaspesialisti Heta Ritanen ja johtava BI-konsultti Hanna Pakka. Asiantuntijapuheenvuoroissa kerrotaan, kuinka kirjanpitäjästä kehitytään ohjelmistorobotiikan ammattilaiseksi ja mitä tiedolla johtamisen ratkaisut tarjoavat controllereille ja yritysjohdolle. Päivän lopuksi paneelikeskustelussa tiivistetään Etelä-Karjalan toiveet ja haasteet -  mitä mahdollisuuksia muutos tarjoaa meille henkilökohtaisesti, yrityksenä ja alueellisesti?

Digi-iltapäivä on osa Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistä Digitalous 2025 -hanketta.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset 18.5.2018 mennessä täällä.