Liikesivistysrahasto 100 vuotta -aamupalatilaisuus 25.9.

Tervetuloa Liikesisivistysrahaston LSR 100 -juhlavuoden tapahtumaan kuulemaan ja keskustelemaan liiketaloudellisen tutkimuksen rahoituksesta ja tuloksista!

LUT-yliopistolla järjestettävässä tilaisuudessa puhuvat muun muassa vuorineuvos Reijo Karhinen, Liikesivistysrahaston Etelä-Karjalan alueen puheenjohtaja Tuomo Räsänen, Liikesivistysrahaston apurahansaaja, Liikesivistysrahaston toimitusjohtaja Johanna Vesterinen sekä LUT-yliopiston rehtori Juha-Matti Saksa.

Ilmoittaudu aamupalalle viimeistään 19.9. klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteella tapahtumat@lsr.fi, kerrothan myös erikoisruokavaliosi.

Vuonna 1919 perustettu Liikesivistysrahasto on toiminut kauppatieteellisen tutkimuksen ja osaamisen suunnan antajana sadan vuoden ajan. Rahasto perustettiin edistämään itsenäistyneen Suomen elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin kasvua. Koko historiansa aikana Liikesivistysrahasto on tukenut kauppatieteellisen tutkimuksen edelläkävijöitä ja uusia avauksia yli 120 miljoonalla eurolla.”