Lahden tiedeviikko 2020

Järjestyksessään kahdeksastoista Lahden tiedepäivä järjestetään vuonna 2020 Lahden tiedeviikkona verkossa 16.-20.11.2020. Tiedeviikon tavoitteena on tuoda alueen suurin tiedetapahtuma kaikkien saataville kattavasti ja turvallisesti etäyhteyksin. Tiedepäivän ohjelma on avoin kaikille: yrityksille, yhteisöille, opiskelijoille, oppilaitoksille sekä kansalaisille.

Tule mukaan kuulemaan päijäthämäläisen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan uusimmat tuulet. Ohjelma tarjoaa monipuolista sisältöä hyvinvoinnista kiertotalouteen ja osaamisen kehittämisestä muotoilun hyödyntämiseen esim. liiketoiminnan kehittämisessä.

Lahden tiedepäivän järjestelyistä vastaavat LAB-ammattikorkeakoulu, Lahden yliopistokampus sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Vierumäen kampus.

Ohjelma julkaistaan osoitteessa: lab.fi/fi/lahden-tiedepaiva-2020