LUT EMBA

Yksilöllinen valinta

LUT-yliopiston moduulimallisessa EMBA-ohjelmassa voit joustavasti työn ohessa opiskellen täydentää ja syventää liiketaloudellista osaamista, jota tarvitset strategiseen päätöksentekoon.

Strategisen johtamisen ja päätöksenteon osaaminen on kilpailuvaltti niin modernille johtajalle kuin organisaatiollekin.

Strategisen ajattelu on LUT EMBA -ohjelman kivijalka, jonka lisäksi voit erikoistua valitsemalla opinnoillesi teeman, joka pohjautuu LUT-yliopiston vahvoihin tutkimusalueisiin: tietojohtaminen, hankintojen johtaminen ja innovaatiojohtaminen. Henkilökohtaisesti valittavilla opinnoilla syvennät ja laajennat osaamistasi.

Yhteisissä opinnoissa (35 op) vahvistetaan strategisen johtamisen osaamista Strateginen johtaminen yrityksessä -asiantuntijaohjelmassa, ajankohtaisseminaarissa sekä ulkomaanopintojaksolla. 

Vaihtoehtoiset teemaopinnot (24-27 op):

 • Tietojohtaminen
 • Hankintojen johtaminen
 • Innovaatiojohtaminen

Henkilökohtaisesti valittavilla opinnoilla (19-21 op) voit täydentää osaamistasi yksilöllisten tai organisaation tarpeiden mukaan. 

MBA-lopputyössä (15 op) syvennytään valitsemasi teeman mukaiseen aiheeseen, jonka kautta hankittua osaamista sovelletaan käytäntöön.

Tutustu: Rakenne, sisältö ja aikataulu

Kenelle?

 • viisas valinta rohkeille ja tulevaisuussuuntautuneille johtajille ja päälliköille, jotka haluavat syventää strategista ajattelukykyään ja rakentaa yksilöllistä asiantuntijuutta menestyäkseen globaaleilla markkinoilla
 • panostus tulevaisuuteen yrityksille, jotka ymmärtävät avainhenkilöiden strategisen ajattelukyvyn voiman

"Sain työkalupakin, johon palaan toistuvasti"

Saimme eväitä haastaa vallitsevaa strategiaa ja siihen liittyvää päätöksentekoa – rakentavasti ja katse eteenpäin suunnattuna.

Tutustu osallistujien kokemuksiin

Miksi?

 • LUT EMBA -ohjelman teemat perustuvat LUT-yliopiston vahvoihin tutkimusalueisiin ja kouluttajina ovat teemojen parhaat asiantuntijat.
 • Opiskelu LUT EMBA-ohjelmassa tarjoaa erinomaisen tilaisuuden verkostoitua ja nähdä erilaisten organisaatioiden tapoja ratkaista johtamisen haasteita. Osallistujamme tulevat useilta eri toimialoilta ja omaavat pitkän työkokemuksen johto-, päällikkö- tai asiantuntijatehtävistä.
 • Opinnot voi suorittaa joustavasti itselle parhaiten sopivassa aikataulussa ja opiskelun voi aloittaa milloin vain. Ihanteellinen opintojen kesto työn ohessa suoritettuna on 2-3 vuotta.
 • Tuoreeseen tutkimukseen perustuvan tiedon ja uudet työvälineet saa nopeasti hyödynnettyä käytännön osaamiseksi. Suoritustapana on useimmiten harjoitustyö, joka suositellaan tehtäväksi omaan työnantajayritykseen ja työhön liittyen.
 • Opintojen hyödyntäminen tutkinto-opiskeluun joustavasti on mahdollista, sillä opinnot on hyväksytetty LUT-yliopiston tiedekunnissa ja suoritukset viedään LUT-yliopiston opintorekisteriin.
 • Asiakaspalaute on meille tärkeää, sillä kehitämme ja arvioimme toimintamme laatua osana LUTin laadunhallintajärjestelmää. Katso laadunhallinta ja akkreditoinnit

Videolla on haastateltu akateemista johtajaa professori Sami Saarenketoa sekä teemaopintojen akateemisia johtajia: professori Kirsimarja Blomqvist (tietojohtaminen), professori Velimatti Virolainen (hankintojen johtaminen) ja professori Tuomo Uotila (innovaatiojohtaminen) sekä LUT EMBA -ohjelman osallistujaa Mikko Pulkkista.

Info

Kohderyhmä
Yrityksen johto-, päällikkö- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevät

Ajankohta
Ohjelmaan on jatkuva haku.

Laajuus
Noin 50 lähiopiskelupäivää, 95 opintopistettä

Paikkakunta
Lappeenranta, Lahti, Helsinki

Hinta
Hinta noin 30 000 € + alv 24 % yksilöllisistä opinnoista riippuen, ks. hinnat tarkemmin.

Haku
Voit aloittaa opinnot milloin tahansa.

Oppimismenetelmät
Luennot, case- ja ryhmäharjoitukset, ennakkotehtävät, harjoitustyöt, tentit

Muuta
Osallistujalta edellytetään vähintään aiempaa keskiasteen tutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa, viiden vuoden työkokemusta sekä riittävää englannin kielen taitoa.

Yhteyshenkilö ja lisätietopyynnöt
Sari Valkeapää
sari.valkeapaa@lut.fi
puh. 040 535 1935

Ilmoittaudu

Haluan lisätietoa

Jaa sivu: