Yrityskohtainen koulutus

Rakennamme joustavia yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia

 1. Kaikille eivät sovi samat ratkaisut, sen tiedämme. Siksi suunnittelemme ja rakennamme yrityskohtaiset koulutuskokonaisuudet aina yhdessä asiakkaan kanssa. Todellisten kehittämistarpeiden ymmärtäminen on tärkeää, jotta voimme määritellä koulutukselle tavoitteet. Olemme mukanasi kehitysprosessin alusta loppuun asti.
   
 2. Osallistujille tehtävä osaamiskartoitus auttaa suunnittelemaan sisällön osaamistarpeita vastaavaksi aiempia kokemuksia hyödyntäen. Asiakasyritys voi valita erimuotoisista ja -pituisista koulutusvaihtoehdoista: lyhyistä tietoiskutyyppisistä tilaisuuksista tutkintoon tähtääviin kokonaisuuksiin asti joko lähitoteutuksena, verkossa opiskellen tai näiden yhdistelmänä.
   
 3. Koulutuksessa hyödynnetään LUT-yliopiston vankan osaamisen lisäksi laajaa koti- ja ulkomaista yhteistyöverkostoa. Yrityskohtaisissa koulutuksissa toteutus voidaan suunnittella joustavasti asiakkaan haluamalla aikataululla ja toivomassa paikassa. Ohjelman aikaisella laadunseurannalla ja välittömällä reagoinnilla varmistetaan tavoitteiden saavuttaminen.
   
 4. Koulutuksen vaikutusten seuranta tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa ja tarkastellaan uusia esiinnousseita kehittämistarpeita.


Yrityskohtainen koulutus kehittämisen työkaluna

 • Kun useiden henkilöiden osaamista halutaan syventää tai laajentaa 
 • Sopii johtoryhmän tai asiantuntijoiden koulutuksiin, esimiesvalmennuksiin tai yrityskohtaisiin EMBA-koulutuksiin 
 • Tavoitteena voi olla esimerkiksi yhteisen näkemyksen luominen yrityksen muutostilanteessa