482 hakijaa sai opiskelupaikan LUT-yliopistosta

LUT-yliopistoon hyväksyttiin korkeakoulujen kevään 2019 yhteishaussa 482 uutta opiskelijaa. Valinnan tulokset julkaistiin torstaina 27. kesäkuuta. Hakijoita LUTiin oli yhteensä 4615, joka oli kaikkien aikojen hakijaennätys.

Hakijat näkevät valintojen tulokset omilla verkkopankkitunnuksilla kirjautumalla Oma Opintopolku -palveluun. Opetushallitus lähettää myös tuloskirjeet kaikille hakijoille sähköpostitse. Hakija on voinut hakea kuuteen eri opiskelupaikkaan ja tuloskirjeessä kerrotaan tulokset kaikkien opiskelupaikkojen osalta.

Ilmoittautuminen 8. heinäkuuta mennessä

Nyt hyväksytyksi tulleiden opiskelijoiden tulee ottaa opiskelupaikka vastaan ja tehdä lukuvuosi-ilmoittautuminen yliopistoon viimeistään maanantaina 8.7. kello 15 mennessä. Lisätietoja ilmoittautumisesta LUTin uusille opiskelijoille täältä. Lisäksi LUT lähettää opintojen aloittamiseen liittyvän infopaketin kaikille uusille opiskelijoilleen. Kaikki kandidaattiopinnot järjestetään LUT-yliopiston Lappeenrannan kampuksella.

Mikäli koulutukseen hyväksytty jättää opiskelupaikan vastaanottamatta, paikkaa tarjotaan seuraavalle varasijalla olevalle hakijalle. Varasijoilta hakijoita voi tulla hyväksytyksi 31.7. saakka.

Lämpimästi onnea, uudet opiskelijamme!

LUT Hakupalvelut
hakijapalvelut@lut.fi
p. 0400 295 130 (tekniikan suomenkieliset valinnat)
p. 0400 295 150 (kauppatieteiden suomenkieliset valinnat)

Mikäli jäit ilman opiskelupaikkaa, ilmoittautuminen LUT Kandidaatti Highway -väyläopintoihin alkaa 3.7.2019.

Lue seuraavaksi: