Apulaisprofessori Laura Albareda LUT-kauppakorkeakoulusta palkittiin tutkimuksestaan Bostonissa

LUT-kauppakorkeakoulun tutkija Laura Albareda on palkittu erinomaisesta tutkimuksesta.

Apulaisprofessori Albareda palkittiin vuotuisessa AOM2019-konferenssissa (79th Annual Meeting of the Academy of Management) Bostonissa parhaasta liiketoiminnan etiikkaa koskevasta artikkelista. Albaredan artikkeli on nimeltään "Commons Paradigm: Embedding Common Good and Collective Action".

Albaredan työ perustuu taloustieteen Nobel-palkinnoin voittaneen Elinor Ostromin tutkimukseen. Artikkeli on kirjoitettu yhdessä Navarran yliopiston tutkijan Alejo Josè Sisonin kanssa.

"Olen tutkinut aihepiiriä viimeiset viisi vuotta. Tuntuu hyvältä saada vahvistus siihen, että aihe on tärkeä", Albareda sanoo.

Albareda ja Sison palkittiin 9.-13. elokuuta Bostonissa järjestetyssä AOM2019-konferenssissa. Kyseessä on yksi maailman arvostetuimmista liike-elämän tutkimusta käsittelevistä konferensseista.

Palkinnon myöntänyt Academy of Management on liike-elämän tutkijoille ja akateemikoille tarkoitettu yhdistys. Se on perustettu vuonna 1936 ja sen maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu miltei 20 000 akateemikkoa yli 120 eri maasta.

Laura Albareda LUT Research Portaalissa.