Etelä-Savon LUT EMBA -ohjelman ilmoittautuminen on käynnissä

Käynnistämme Etelä-Savon LUT EMBA -ohjelman 4.11.2021 Mikkelissä ja voit jo nyt hakea ohjelmaan ilmoittautumislinkin kautta.

Ohjelma alkaa yhteisillä opinnoilla ja ne opiskellaan Mikkelissä. Teemaopinnot – Tietojohtaminen, Hankintojen johtaminen tai Innovaatiojohtaminen - opiskellaan joko Lahdessa tai Helsingissä valitsemasi teeman mukaan.

Etelä-Savon LUT EMBA -ohjelma on kaikille yritysten johto-, päällikkö- ja asiantuntija- tai kehitystehtävissä työskenteleville avoin ohjelma, joka antaa lisää eväitä strategiseen johtamiseen ja päätöksentekoon sekä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja vertaisoppimiseen.

LUT EMBA-ohjelmien teemat perustuvat LUT-yliopiston vahvoihin tutkimusalueisiin ja kouluttajina ovat teemojen parhaat asiantuntijat.

Etelä-Savon LUT EMBA -ohjelman infotilaisuuden tallenteesta saat lisätietoa mm. opintojen rakenteesta ja työnohessa opiskelusta sekä kuulet ohjelman osallistujien kommentteja.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme oman opintopolkusi rakentamisessa!

Carita Liikanen

puh. 050 512 7100 tai carita.liikanen@lut.fi