LUT:lle kaksi uutta vararehtoria

LUT:n uusiksi vararehtoreiksi on nimitetty professorit Jari Hämäläinen ja Jaana Sandström. Sandströmin vastuualue on koulutus ja Hämäläisen tutkimus.

Jaana Sandström, 51, toimii tällä hetkellä LUT:n kauppakorkeakoulun dekaanina. Hän on muun muassa kauppatieteellistä koulutusta kehittävän ja arvioivan EFMD:n EPAS-johtoryhmän jäsen sekä Liikesivistysrahaston hallituksen jäsen.

Jari Hämäläinen, 49, työskentelee professorina LUT:n teknillisessä tiedekunnassa matematiikan ja fysiikan laitoksella. Hän on myös laitoksen varajohtaja ja LUT:n CEID-tutkimuskeskuksen johtaja. Hämäläinen on aiemmin työskennellyt johto- ja asiantuntijatehtävissä muun muassa Itä-Suomen ja Jyväskylän yliopistoissa, VTT:ssä sekä Metso Paperissa.

Pressikuvat vararehtoreista.

Rehtori Anneli Pauli, puh. 040 901 5330, anneli.pauli@lut.fi