LAB-tunnuksilla kirjautuminen Saimia Finnaan ja Masto-Finnaan

LAB-ammattikorkeakoulu aloittaa toimintansa 1.1.2020. Uuden organisaation myötä nykyisten Saimian ja LAMKin henkilökunnan ja opiskelijoiden kirjautumiseen sekä sähköpostiosoitteisiin tulee muutoksia (ks. tietohallinnon tiedotus). Muutokset vaikuttavat myös Finna-kirjautumiseen Haka-organisaation vaihtuessa LAB-ammattikorkeakouluksi. Saimaan AMK:n ja LAMKin HAKA-tunnuksilla tehdyt Finna-tilit tulevat poistumaan.

LAB-tunnukset saatuasi tammikuussa sinun tulee kirjautua Finnaan LAB-korkeakoulukäyttäjänä ja liittää olemassa oleva LUT-tiedekirjaston kirjastokortti tiliisi. Kirjautumalla ja liittämällä kirjastokortin tiliisi voit mm. uusia lainasi ja tehdä varauksia. Myös e-aineistojen käyttö edellyttää kirjautumista. Kirjautuminen mahdollistaa lisäksi tiedonhakujen ja suosikkien tallentamisen. Huomaathan, että mikäli olet näitä jo entiselle tilillesi tallentanut, niin ne eivät automaattisesti siirry uuteen LAB-tiliin.

Jos haluat tallentamasi suosikkilistat ja haut talteen, poimi tiedot itsellesi. Voit siirtää suosikit sähköpostiisi:

• Kirjaudu organisaatiosi Finnaan (Saimia Finna, Masto-Finna
  • Klikkaa Suosikit
  • Muuta tarvittaessa Tuloksia sivulla -kohta suuremmaksi (oletus 20/sivu)
  • Ruksaa Valitse sivu
  • Klikkaa Sähköposti
  • Kirjoita oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä

Lisätietoja: kirjasto.finna@lut.fi