LUT:n joukkue kansainvälisen TIMES-kilpailun finaaliin

LUT:n tuotantotalouden opiskelijoista koostuva joukkue suoriutui ensimmäisenä lappeenrantalaisena joukkueena kansainväliseen TIMES (Tournament in Industrial Management and Engineering Skills) -casekilpailun finaaliin.

Tea Suuronen, Miika Rantala, Saara Kaikkonen ja Toni Greijula voittivat Saksassa tammikuussa järjestetyn semifinaalin. Joukkue oli ollut ennakkosuosikki voittoon, jonka he saavuttivatkin ylivoimaisin pistein. Voitolla he turvasivat pääsyyn maaliskuun lopussa järjestettävään finaaliin, jossa he kisaavat seitsemää muuta joukkuetta vastaan.

TIMES (Tournament in Industrial Management and Engineering Skills) casekilpailu on opiskelijajärjestö ESTIEMin (European Students of Industrial Engineering and Management) järjestämä tapahtuma, johon osallistuu vuosittain yli tuhat tuotantotalouden opiskelijaa eri puolilta Eurooppaa. Aluekarsintoja järjestetään eri maissa ja näiden voittajat pääsevät semifinaaliin, joita järjestetään kaikkiaan kahdeksan. Semifinaalien voittajat kisaavat finaalissa Saksassa 23.3.-28.3.