LUT-tiedekirjasto suljettu toistaiseksi

LABin ja LUTin Lappeenrannan ja Lahden kampukset ovat suljettu toistaiseksi eivätkä kirjastojen tilat ole käytettävissä.  
 
Uusi lainasi viimeistään eräpäivänä. Jos uusiminen ei onnistu, ole yhteydessä kirjastoon: kirjasto.lappeenranta@lut.fi tai kirjasto.lahti@lut.fi 
 
Lainaamme aineistoja vain välttämättömiin tarpeisiin, esimerkiksi valmistumassa oleville opiskelijoille, kurssin suorittamiseen tai tenttiin. Toimi näin:   
  • Tee varaus tarvitsemaasi aineistoon LAB Primossa tai LUT Primossa
  • Kun saat varauksen noutoilmoituksen sähköpostiisi, ole yhteydessä kirjastoon ja sovi noudosta: kirjasto.lappeenranta@lut.fi tai kirjasto.lahti@lut.fi. Nouto on mahdollista vain tiistaisin ja torstaisin Lappeenrannassa klo 10-14 välillä ja Lahdessa klo 12-14 välillä etukäteen sähköpostilla sovittuna aikana.
Suosittelemme, että lainattu aineisto palautetaan vasta, kun kirjastot ovat jälleen auki. Jos lainojen pitäminen itsellä ei ole mahdollista esim. paikkakunnalta muuton vuoksi, voit postittaa lainasi kirjastoon tai kysyä ohjeita asiakaspalvelusta: kirjasto.lappeenranta@lut.fi tai kirjasto.lahti@lut.fi 
 
Opastusta tiedonhakuun ja e-aineistojen käyttöön tarjoamme