LUT-tiedekirjaston sulku jatkuu toistaiseksi

LUT-tiedekirjaston tilat ovat suljettuna ainakin 13.5.saakka. Sulkuaikana voit käyttää tiedekirjaston sähköisiä aineistoja, oman alasi keskeiset tietokannat löydät kirjaston oppaista. Asiakaspalvelu, neuvonta, tiedonhankinnan ohjaus ja muut palvelut toimivat myös verkossa. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos törmäät ongelmaan.       
 
Kirjastotilojen sulku huomioidaan lainojen eräpäivissä, nyt uusittujen lainojen eräpäiväksi tulee 7.9. Sulkuajalta ei kerry myöhästymismaksuja. Uusithan kuitenkin lainasi verkossa Saimia Finnassa tai LUT Finnassa (Lappeenrannan aineisto) tai Masto-Finnassa (Lahden aineisto). Jos lainatun aineisto uusinta ei onnistu, ota yhteyttä asiakaspalveluun origo@lut.fi tai kirjasto.lahti@lut.fi
 
Suosittelemme, että lainattu aineisto palautetaan vasta, kun kirjastot ovat jälleen auki. Jos lainojen pitäminen itsellä ei ole mahdollista esim. kotimaahan palaamisen vuoksi, voit postittaa lainasi kirjastoon tai kysyä ohjeita asiakaspalvelusta, origo@lut.fi tai kirjasto.lahti@lut.fi.
 
Tiedekirjasto on suljettu kesällä 18.6. – 3.8. kirjastojärjestelmän muutoksen vuoksi. Syksyllä Lappeenrannan ja Lahden aineistot löytyvät samasta osoitteesta, uudesta LUT Primosta. Tiedotamme uudesta järjestelmästä pian lisää.