LUT tuplaa tietotekniikan aloituspaikkansa

Tietotekniikan osaajien tarve on kasvanut työmarkkinoilla merkittävästi viime vuosina. LUT-yliopiston tietotekniikan kandidaatin ohjelma on Suomessa vetovoimaisin tietotekniikan ohjelma aloituspaikkoihin suhteutettuna.

"Käymme jatkuvasti keskustelua yritysten kanssa tietotekniikan osaajien tarpeesta. Alan osaajia on selvästi liian vähän tarpeeseen suhteutettuna", LUT-yliopiston koulutuksen vararehtori Jaana Sandström kertoo. "Siksi päätimme nostaa Lappeenrannan kampuksen tietotekniikan kandidaattiohjelman aloituspaikkoja. Kevään yhteishaussa aloituspaikkoja on 25 paikan sijasta 50."

Kevään yhteishaku LUT-yliopiston koulutukseen on 20.3.–3.4.2019. Kaikkiaan aloituspaikkoja on 1280, joista kandivaiheeseen 515 aloituspaikkaa sekä DI- ja maisterivaiheeseen 765 aloituspaikkaa.

Lue seuraavaksi