LUT-yliopiston maisteriohjelmien hakuaika on alkanut

Hakuaika syksyllä 2020 alkaviin LUT-yliopiston maisteriohjelmiin on alkanut. LUTissa on ensi vuonna tarjolla 835 aloituspaikkaa yhteensä 35 maisteriohjelmassa Lappeenrannassa, Lahdessa ja Turussa. Osan ohjelmista voi suorittaa intensiivi- tai etäopintoina työn ohessa.

Maisteriohjelmiin voivat hakea soveltuvan alemman korkeakoulututkinnon Suomessa tai ulkomailla suorittaneet. Diplomi-insinöörin (DI) tai kauppatieteiden maisterin (KTM) tutkintoihin tähtäävien ohjelmien kesto on kaksi vuotta ja laajuus 120 opintopistettä.

Lappeenrannan kampuksen uusia hakukohteita ovat kemiantekniikan Water Technology ja laskennallisen tekniikan Business Analytics, joka toteutetaan yhteistyössä LUT-kauppakorkeakoulun kanssa. Lisäksi tuotantotalouden Digitaalisen palvelutuotannon DI-ohjelmaan voi hakea entistä laajemmalla tutkintotaustalla, esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinnolla.

Lahden kampuksella uusia ohjelmia ovat tietotekniikan DI-ohjelma Software Product Management and Business sekä sähkötekniikan DI-ohjelma DIODI.

LUT-yliopiston 35 ohjelmasta 23 on englanninkielisiä. Kaikkiin LUTin englanninkielisiin maisteriohjelmiin voivat hakea sekä suomalaiset että kansainväliset opiskelijat. Opiskelijoilta, jotka eivät ole EU- tai ETA-maiden tai Sveitsin kansalaisia, peritään lukuvuosimaksu, joka on 10 000 euroa lukuvuotta kohden.

Maisteriohjelmiin haetaan osoitteessa opintopolku.fi. Hakuaika maisteriohjelmiin päättyy 22.1.2020 klo 15.00.

Hakuaika englanninkieliseen kandidaattiohjelmaan Technology and Engineering Science alkaa 8.1.2020 ja päättyy 22.1.2020 klo 15.00. Yhteishaku suomenkielisiin kandidaattiohjelmiin alkaa 18.3.2020 ja päättyy 1.4.2020 klo 15.00.

Suomenkieliset maisteriohjelmat: hakijapalvelut@lut.fi
Englanninkieliset maisteriohjelmat: admission@lut.fi