Opiskelija, tervetuloa kirjastoon!

LUT-tiedekirjasto on käytössäsi kampuksilla ja verkossa. Meiltä löydät niin digitaalista kuin painettua aineistoa ja saat asiantuntija-apua tiedonhankintaasi.

LUT Primo ja LAB Primo [ovat kirjaston hakupalvelu. Tietokannat, e-kirjat ja artikkelit löytyvät Primosta. Voit myös uusia lainasi, tehdä varauksia, maksaa kirjastomaksuja ja tallentaa hakuja Primossa. Kirjasto-oppaista löydät apua kirjaston käyttöön, tiedonhankintaan ja paljon muuta.

LUT-tiedekirjasto Lappeenranta on Skinnarilan kampuksen 1. rakennuksessa. Kirjastolla on käytössään kolme kerrosta, sisäänkäynti palvelukerrokseen löytyy 3. kerroksesta Galleria-aulan läheltä.

Kirjasto on avoinna omatoimikirjastona kampuksen aukioloaikojen mukaan. Syksyllä asiakaspalvelu on avoinna LUTin ja LABin opiskelijoille ja henkilökunnalle ma, ke, pe 10-14 ja ti, to 12-14.

LUT-tiedekirjasto Lahden Industria on Mukkulankadun kampuksen 2. kerroksessa, tilat D246 (hyllyt 0-5) ja C213 (hyllyt 6-9). Kokoelma jakautuu siis kahteen erilliseen tilaan. Kysy rohkeasti, jos et löydä etsimääsi.

Kirjasto on avoinna omatoimisena kampuksen aukioloaikojen mukaan. Syksyllä asiakaspalvelu on avoinna LUTin ja LABin opiskelijoille ja henkilökunnalle ma-pe 12-14.

LUT-tiedekirjasto Lahden Scientia on toistaiseksi kiinni, mutta aineistoja voi varata.

Koronasta johtuen muilla asiakkailla ei ole pääsyä kirjastoon, he voivat varata palveluajan verkkolomakkeella. Katso tarkemmat lainaus- ja palautusohjeet LUT-tiedekirjaston palvelut poikkeusaikana -sivuilta.