Pop up -koronarokotuspiste LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilökunnalle Lappeenrannassa

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote, LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu järjestävät tilapäisen koronarokotuspisteen Skinnarilan kampuksella Lappeenrannassa kahtena päivänä syyskuussa. Ylioppilaskunta LTKY ja opiskelijakunta KOE ovat mukana rokotuspäivien järjestelyissä yhteistyössä kiltojen ja ainejärjestöjen kanssa.

Pop up -pisteessä annetaan rokotuksia torstaina 2.9. ja keskiviikkona 8.9. klo 9.00–16.00. Rokotuspaikka on yliopiston pääravintolan takaosan kabinettitiloissa 1245–1247.

Rokotuspisteelle on ohjaus yliopiston pääovelta.
Koronarokote annetaan tulijoille ilman ajanvarausta ja saapumisjärjestyksessä.

Rokotteita tarjotaan kaikille niille LUT-korkeakoulujen opiskelijoille ja työntekijöille, jotka sen haluavat kotipaikkakunnasta ja kansallisuudesta riippumatta.

Rokotuspisteeltä on saatavilla sekä 1. rokoteannos että 2. rokoteannos. Toinen rokote eli tehosterokote voidaan antaa pääsääntöisesti aikaisintaan 8 viikkoa ensimmäisestä koronarokotuksesta.

Otathan pop up -pisteelle mukaan henkilöllisyystodistuksesi ja rokotusdokumentin (2. rokoteannoksen hakijat).

Ravintolan takaosa on rokotuspäivinä käytössä rokotuksen jälkeisenä tarkkailutilana, joten osa asiakaspaikoista on pois käytöstä.

Suosittelemme rokotuspäivinä käyttämään lounasajan ruuhka-aikoina maanantaina 30.8. aukeavaa ravintola Skinnarilaa.

Rokote Eksoten ulkopuolella asuville

Jos rokotettava tulee muualta kuin Eksoten alueelta, eikä hänellä ei ole aiempia käyntejä Eksotella, hänen henkilötietonsa tulee kirjata Eksoten potilastietojärjestelmään ennen rokottamista.

Käythän lähimmällä Eksoten hyvinvointiasemalla ennen pop up -rokotuspäivää henkilötietojen kirjaamista varten, jotta rokottaminen kampuksella nopeutuu. Ota mukaan myös henkilöllisyystodistuksesi.

Mikäli et pääse käymään Eksoten hyvinvointiasemalla ennen rokotuspäivää, henkilötietosi voidaan kirjata Eksoten järjestelmään myös pop up -rokotuspaikalla erillisessä henkilötietojen kirjauspisteessä. Ota mukaan myös henkilöllisyystodistuksesi.

Jos olet saanut 1. rokotteen muualla kuin Eksotessa, ota rokotusdokumenttisi mukaan. Näin varmistamme sinulle oikean rokotteen ja rokotusvälin. Rokotusdokumentti voi olla joko Omakannasta tulostettu tai kännykästä näytetty.

Rokote kansainvälisille opiskelijoille

Kansainvälisten opiskelijoiden tulee käydä ennen pop up -rokotuspisteelle tuloa lähimmällä Eksoten hyvinvointiasemalla hakemassa väliaikainen henkilötunnus itselleen. Ota passi mukaan hyvinvointiasemalle henkilöllisyyden varmistamiseksi.

Muualla kuin Suomessa saadusta 1. rokotuksesta tulee myös olla sähköinen tai tulostettu dokumentti.

Lähimmät Eksoten hyvinvointiasemat ovat avoinna arkisin maanantaista torstaihin klo 8–16 ja perjantaisin klo 8–15 seuraavissa osoitteissa:

•    Sammonlahti: Torpanpellonkatu 2, 53850 Lappeenranta
•    Armila: Armilankatu 44, 53100 Lappeenranta

Selvitämme mahdollisuutta järjestää pop up -rokotepiste Lahden kampukselle yhteistyössä Päijät-Hämeen alueen Päijät-Soten kanssa. Mikäli tämä onnistuu, tiedotamme siitä erikseen.