Rakshanda Khanin väitöstilaisuus 21.6.2017 klo 12

Rakhshanda Khanin tuotantotalouden alaan kuuluva väitöskirja The Contribution of Socially Driven Businesses and Innovations to Social Sustainability tarkastetaan keskiviikkona 21.6.2017 klo 12 Ravintola Voiton auditoriossa, Urheilukeskus, Salpausselänkatu 8, Lahti. Vastaväittäjänä toimii professori Hanna Lehtimäki Itä-Suomen yliopistosta. Kustoksena toimii professori Helinä Melkas Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta.

***

Rakhshanda Khan, Master of Business Administration and Master of Education, will defend her doctoral dissertation at the Voitto Auditorium, Sports Center, Lahti, on Wednesday June 21st, at noon. Her dissertation is titled The Contribution of Socially Driven Businesses and Innovations to Social Sustainability. Professor Hanna Lehtimäki from University of Eastern Finland, will act as opponent. Professor Helinä Melkas from Lappeenranta University of Technology will act as custos.