Tervetuloa kirjastoon!

LUT-tiedekirjasto on käytössäsi kampuksilla ja verkossa.

LUT-tiedekirjasto Lappeenranta on Skinnarilan kampuksen 1. rakennuksessa. Kirjastolla on käytössään kolme kerrosta, sisäänkäynti palvelukerrokseen löytyy 3. kerroksesta Galleria-aulan läheltä.

LUT-tiedekirjasto Lahden Industria on Mukkulankadun kampuksen 2. kerroksessa, tilat D246 (hyllyt 0-5) ja C213 (hyllyt 6-9). Kokoelma jakautuu siis kahteen erilliseen tilaan, joten kysy rohkeasti, jos et löydä etsimääsi.

Syksyllä 2020 asiakaspalvelumme on avoinna LUTin ja LABin opiskelijoille ja henkilökunnalle ma-pe klo 10-14. Kampuksen ollessa auki kulkutagin hankkineet opiskelijat ja henkilökuntaan kuuluvat voivat käyttää kirjastoa omatoimisesti asiakaspalveluaikojen ulkopuolellakin.

Koronasta johtuen muita asiakkaita palvellaan rajoitetusti. Kysy lisää: kirjasto.lappeenranta@lut.fi ja kirjasto.lahti@lut.fi.

LUT-tiedekirjasto Lahden Scientia on toistaiseksi kiinni, mutta sen aineistoja voi varata.

Näin pääset alkuun:

1. Jos opiskelet LUTissa tai LABissa, voit hakea kirjastokortin asiakaspalvelun aukioloaikoina (ma-pe 10-14). Mukaan tarvitset kuvallisen henkilötodistuksen. Jos et opiskele LUTissa tai LABissa, niin täytä kirjastokorttihakemus netissä, ja ota yhteyttä kirjasto.lappeenranta@lut.fi tai kirjasto.lahti@lut.fi , sopiaksesi kirjastokortin noutoajan.
  2. Tarvitsemasi aineiston paikannat LUT-tiedekirjaston Primoissa.
  1. Lainaus ja palautus onnistuvat lainaus- ja palautusautomaateilla. Lainatessa tarvitset kirjastokortin, mutta palautus onnistuu ilman.
  2. LUT-tiedekirjaston Primo-palveluissa voit uusia lainoja, tehdä varauksia ja tallentaa hakuja. LUTin ja LABin opiskelijana voit myös lukea e-kirjoja ja -artikkeleita. Kirjastomaksujen maksaminen ei tällä hetkellä onnistu, mutta verkkomaksaminen on tulossa syksyn aikana.

Tervetuloa asiakkaaksemme, olemme sinua varten!