Tervetuloa LUT Kouvolan tiedeaamuun 3.9.2021. Aiheena logistiikan ympäristöystävällisyys

Liiketoiminnan kestävyys ja eritoten ympäristöystävällisyys puhuttavat julkisessa keskustelussa. Myös logistiikkayritykset joutuvat mukautumaan muuttuvaan lainsäädäntöön ja asiakkaiden vaatimuksiin. Mitä logistiikka-alan toimijoiden tulee tietää toimialan muutoksen ajureista kestävän kilpailuedun luomiseksi?

Tervetuloa keskustelemaan aiheesta Kouvolan tiedeaamuun 3. syyskuuta klo 9.00.

Tilaisuudessa LUT-yliopiston nuorempi tutkija Oskari Lähdeaho esittelee väitöskirjatutkimuksensa tuloksia. Väitöskirjan aiheena on ympäristöystävällisyys kilpailukyvyn tekijänä logistiikassa.

Ohjelma pe 3.9.2021 klo 9-10

9.00    Tervetuloa, Marko Torkkeli, professori, LUT-yliopisto Kouvolan yksikkö
9.10    Kestävyydestä kilpailueduksi - logistiikan muutosajurit, Oskari Lähdeaho, nuorempi tutkija LUT-yliopisto
9.40    Keskustelua
9.55    Kiitos ja tietoa seuraavasta tilaisuudesta 3.10.2021 klo 9.00. Aiheena yliopisto-yritysyhteistyö: systemaattinen ongelmanratkaisu opiskelijoiden toimesta. Marko Torkkeli.
10.00  Tilaisuus päättyy

Ota kuppi kahvia ja liity mukaan tiedeaamuun!

Ilmoittaudu alla olevaa linkkiä klikkaamalla. Tilaisuus on avoin ja maksuton. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin Teams-alustalle vähän ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu mukaan

Tiedeaamut ovat LUT-yliopiston Kouvolan-yksikön avoin keskutelutilaisuus, joka tuo esiin tutkittua tietoa Kouvolassa. Keskustelusarja yhdistää paikalliset tutkijat, yritykset ja päättäjät tuoreimman tutkimustiedon äärelle.