Tervetuloa LUT Kouvolan tiedeaamuun 5.11. Aiheena riskienhallinnan rooli toimitusketjussa ja logistiikassa.

Riskit ovat tällä hetkellä suurin syy miksi haluttua suorituskykyä ei saavuteta toimitusketjussa. Riskienhallinnan kasvava tärkeys on huomattu erityisesti viimeaikaisten globaalien toimitusvaikeuksien ja epävarmuuden vallitessa. Tule kuulemaan ja keskustelemaan tiedeaamuun mikä on riskienhallinnan rooli nykypäivän toimitusketjussa ja logistiikassa.

Tervetuloa keskustelemaan aiheesta Kouvolan tiedeaamuun 5. marraskuuta klo 9.00.

Ohjelma pe 5.11.2021 klo 9-10

9.00    Tervetuloa, Jyri Vilko, tutkijaopettaja, LUT-yliopisto Kouvolan yksikkö
9.10    Riskienhallinnan rooli toimitusketjussa ja logistiikassa, Jyri Vilko
9.40    Keskustelua
10.00  Tilaisuus päättyy

Ota kuppi kahvia ja liity mukaan tiedeaamuun!

Ilmoittaudu alla olevaa linkkiä klikkaamalla. Tilaisuus on avoin ja maksuton. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin Teams-alustalle vähän ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu mukaan

Tiedeaamut ovat LUT-yliopiston Kouvolan-yksikön avoin keskustelutilaisuus, joka tuo esiin tutkittua tietoa Kouvolassa. Keskustelusarja yhdistää paikalliset tutkijat, yritykset ja päättäjät tuoreimman tutkimustiedon äärelle.