Tiedekirjaston järjestelmät uudistuvat

LUT-tiedekirjaston kirjastojärjestelmä ja hakuportaali uudistuvat heinäkuun aikana. Uudistuksen myötä tiedekirjaston Finnat jäävät historiaan ja tilalle tulevat uudet LUT ja LAB Primo. LUT ja LAB Primoista löydät Lappeenrannan ja Lahden kirjastojen aineistot ja käytössäsi olevat e-aineistot yhdellä haulla. 
 
Kirjastojärjestelmän uudistus valitettavasti aiheuttaa käyttökatkon kirjaston palveluihin. Aineiston lainaus, uusinta, palautus ja varaus ei ole mahdollista heinäkuun aikana. Voit kuitenkin tehdä hakuja ja selata aineistoa 27.7. saakka. Huomaathan, että painettujen kirjojen saatavuustiedot eivät näy katkon aikana. Lisäksi tiedekirjaston e-aineistot eivät ole käytössä 27.7. – 2.8. välisenä aikana. 
 
Ota suosikit talteen
 
Jos sinulla on suosikkilistoja LUT Finnassa, Saimia Finnassa tai Masto-Finnassa, käy ottamassa ne talteen 26.7. mennessä. Saat tallennetua suosikkilistasi lähettämällä ne sähköpostiisi oman organisaatiosi Finnasta. Lisäohjeisiin
 
Kirjautuminen uuteen Primoon
 
LUTin ja LABin opiskelijat ja henkilökunta kirjautuvat uuteen LUT Primoon korkeakoulun käyttäjätunnuksilla. Muut LUT-tiedekirjaston asiakkaat kirjautuvat uuteen LUT Primoon kirjastokortin numerolla.
 
Uudet hakuportaalit löydät osoitteesta primo.lut.fi kolmas elokuuta alkaen.